Bambam's Addicted

Klon The Sim's games facebook!

Percaya atau tidak.. itulah kenyataannya!


BBQ sama-sama lagik! kih kih kih



Aku pon tak tahu kenapa..hahahaha.. games sims korang ada klon tak? ker hantu raya nie? ker saka? waaaahhh~!! mentang-mentang lar malam Jumaat kan malam nie.. jeng jeng jeng..

Tips main games FB leh refer kat SINI.. daku kekadang tak tahu task pon dok usha kat situ jugak..ehehhehe

7 ratus ribu orang tambah perasa! :):

eB ezrin said...

dh lamer tinggal sbb x der fb dh . ;p

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh klu maisarah tau ni mesti dia suka ..habisla fb akak

Lelaki Ini said...

dah tak minat maen game fb

nabilah_2908 said...

ahaha...biar betul..sampai ada dua...

kalau refresh balik...masih sama ke..?

BeloG MTT said...

Takmo start main game nih nanti addicted susah keje tak jalan :P

Novelgurl said...

err..busan men game > <"

shandye. said...

dulu2 gigih gak main tp the sims social ni slow nak mati la loading.

sbb tu i say bye2 je. tinggal macam tu je game tuh. malas!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...