Bambam's Addicted

Happy Birthday to ME! ^^,

Macam sadis lak wish birthday untuk diri sendiri..! kah kah kah.. eh lantak lar kan.. ngehehehehhe... Nak catat dalam online diary.. kisah saya ketika berumur 26 tahun.. lek ar.. muda pada jiwa... =) I'm dedicate to family, friends and for those who cares!

Hanya Allah swt dapat membalasnya.. mak dan arwah ayah
Ayah.. ='(

Makkkkk..Ayahhhh...
Orang dah 26 tahun... dulu mak beranakkan orang.. umur mak 35 tahun.. masa tuh mak dah ada 3 anak laki dan sorang anak perempuan.. so dah lama tak ada anak perempuan kan.. mesti lar orang nak mengada and manja terlebih! even sampai sekarang pon orang terlebih mengada ngan mak.. duduk ngan mak dekat umah.. semua all prepared.. heaven nya rasa! bila mak tak ada kat umah.. kena spend nite alone.. mula rasa sunyi.. rindunya bila mak tak ada.. bila ada gaduh-gaduh lak.. hehehehe.. Maafkan orang dan terima kasih mak.. ='(

Cousins

Kids..


Family, cousins..
Yer saya tahu saya sorang yang keras kepala.. penyakit keturunan agaknya.. coz kita adik-beradik semua keras kepala.. mak jek yang lembut hati.. keras-keras kepala aku.. hati lembut.. budak cengeng lar katakan.. terima kasih kerana bersabar dengan saya selama nie..='( Maafkan saya dan terima kasih atas segalanya..




Friends..
Perangai keras kepala.. kekadang bawa sampai berkawan.. kawan terasa hati dengan sikap terlepas cakap saya nie.. yang kekadang terlampau jujur bila berkata.. maaflah.. saya tahu saya tegur kekadang tak kena cara.. kawan saya selalu cakap.. saya garang.. garang-garang saya pon.. moody-moody saya pon.. awak semua nak lagi kawan ngan saya.. terima kasih kawan.. terima kasih sahabat.. maafkan saya jugak.. ='(

Tolong cik bambam dekat SINI eh..

For those who concern..
Thanks for your concern.. thanks for your cares.. thanks for give me a trust..thanks for be part of my life.. thanks coz tegur saya selama saya buat salah.. thanks sebab buat hati saya gembira.. thanks jugak sebab buat saya sedih coz it's remind me it's part of living..


For my ex's,
Haaa.. congrats for those yang nak kahwin on December nanti.. tumpang gembira walaupon tak berjemput.. hahahahah.. tapi saya tahu awak nak kahwin.. :) and pada ex-ex yang lain..wahhh.. bunyi macam banyak.. hahahaha.. terima kasih kerana mengajar saya erti kasih sayang.. rindu benci.. forgive and forget.. Thanks and I'm sorry coz i can't be perfect either.. =')

Remy.. awak ngan Zaqiah pon saya follow tau.. tuh dulu.. skang saya suka Jep Sepah.. -.-'

For Remy Ishak dan Jep Sepah,
Terima kasih kerana lakonan anda yang buatkan saya jatuh cinta pada bakat anda.. kerana ke-macho-an anda membuat saya tersenyum menonton cerita.. (apesal aku tuju kat dorang nie? harap-harap dorang baca)

Kejap jek umur kita meningkat.. selalu dok fikir.. apa pencapaian aku dah lakukan dalam hidup.. dah berapa pahala aku.. kalau aku mati nanti.. mana tempat aku.. masa tak akan stop tunggu kita kan.. hayati dan hargai setiap detik..  Jom lar tatap muka ai dolu-dolu..


Apa aku jadi bila besar nanti?

Sempat tak aku balas jasa ibubapa aku? family aku? sian pic abg long aku takde dalam gambar.. -.-'
Masa Form 1

Mungkinkahhh aku akan tatap gambar nie nanti lagik?

Celoteh Cik Bambam: Ehhhh.. ada orang nak bagi hadiah ekkkk? Ehhh.. ada orang nak buat entry khas untuk saya ker?? EHhhh.. banyak betol saya berangan.. kek dah 3 tahun tak ada.. saja nak minta orang belikan.. Iya lar.. kita tak ada boipren nak buat surprise.. Doa kita temu jodoh ek.. tau dah.. Aminnn~! =)



19 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Iffah Afeefah said...

byk nye gambo

Aziela said...

Happy Birthday darling.... Value yourself and value your life. Apa saja warna dalam hidup CB ialah milik hak mutlak CB. May Allah showers you with happiness all the times... Amiin..

nabilah_2908 said...

Selamat Hari Lahir...!! (^_^)

moga cepat bertemu jodohnya....
moga sentiasa dimurahkan rezeki..
moga sentiasa dikurniakan kesihatan & kebahagiaan yang berpanjangan..

Amin.... :) :)

AYuNG said...

epi beday bambam..
semoga pnjg umo n murah rezki ehh :)

Nabila Medan said...

Happy Birthday!
moga sentiasa dimurahkan rezeki.Amin..

p/s : dan ditemukan jodoh juga :)

bujal X said...

happy birthday bambam~~nak hadiah apa? he~~

shaFazie said...

happy befday sis....
smga dimurahi rezeki...ceria2 selalu:D

~diAhOntHeblOg~ said...

happy birthday to you...you a born in the zoo..like a monkeys & kangarooooooo... :P (gurau je) happy birthdayyyyy to CB!!!!!!!
pssst...xde org wat surprise ke?
hehe

dwaty said...

happy birthday to cik bambam... moga awak dapat jumpa 'en otomen' awak...
doakan saya juga... hehehe

fiza said...

♪♫ Happy 26th birthday cik bambam ♪♫

ryrinn azman_cik angin said...

happy befdayyy kakak comel ^^

Fadzillah Kamarudin said...

Happy Birthday CB...
moga cepat bertemu jodoh...
amin...

-budakmusyuk- said...

Selamat Hari Lahir Bam.. Semoga diberikan kesihatan yang baik, dipermudahkan rezeki dan cepat dipertemukan jodoh.. love u.. heheh

two_dots said...

hepy birthday !
da 26 tp nmpak cm muda lg. hehe. semoga panjang umo dan dimurahkan rezeki. semoga cpt bertemu jodoh jgk. hehe.

eB ezrin said...

Happy Birthday cb. :) smoga g diimpikan jadik kenyataan :)

ecadwinkyasha said...

happy bday cik bambam :)

semoga cpt dpt jodoh,dimurahkan rezeki dan yang baik2 saja :)

Ct Aja said...

singgah sini plak... hepy besday.... 26??? sama upanya kita ni ye...

rara pinkmafia said...

owh hari jadi dye eh.selamat hari jd cik.bambam.moga panjang umur n murah rezki.

shandye. said...

hamagaaahhh... who could have ever imagined yg ko dgn aku ekceli sebaya?
hehehe...

anyways...

selamat ulang tahun. semoga panjang umur dan murah rezeki...

=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...