Bambam's Addicted

Year End Sales Y.E.S at SOGO!

Kan dah cerita hari tuh... den pergi SOGO tengok Showcase.. Ada yang tertinggal membaca.. tak apa.. leh klik SINI untuk baca entry... After showcase pergi jenjalan kat dalam SOGO tuh.. kan tengah YES sekarang.. memang nak naik angin ahmar jenjalan kat situh.. SALES di mana-mana.. sikit haribulan leh kena sawan.. ekkekeke..

CB pergi beli kasut jek.. sebab kasut jenjalan pon dah kian kureng.. ada yang rosak lar.. ada yang koyak lar.. so beli lar sepasang.. sandal nak pergi kerja pon dah tak ada.. semua dah old season punya.. waktu2 YES ni lar boleh beli sandal/ kasut branded dengan harga yang jauh lebih murah kan! Alah membeli menang memakai.. Bijak.. bijak..!hahahahha





Cuba teka berapa harga sandal dan kasut nie??!!!!kekekekekkeke


RM79.25 jek u olls~!
For me.. quite affordable lar compared before less kan.. kalau tak ada Sales.. tak merasa lar ai pakai kasut jenama Larrie and Polo tuh kannn..huhuhu.. Then nak gak cari beg.. beg lagi lar WAJIB BELI TIME SALES SEBAB HARGA MEMANG DAH JAUH MURAH! Haaaa~ round punya round.. terpikat lak dengan beg yang ini..

Haaa ayu.. cer posing sikit kat beg tuh.. kekekek
Siap ada tengkorak bagai.. tengkorak blink-blink.. santek lak.. hahaha.. tengok price dalam RM80++ something.. jenama apa tah.. Branded jugak lar.. harus rembat nie.. tapi tengok purse.. duit nya tak cukup kang nak cover belanja before gaji.. so kami berdua berjanji.. 

Wehhhh.. gaji bulan depan kita datang lagi... kita rembat bags lak! hahahahahhahah

Dah duit nan hado.. kita pon balik lar.. but ingat nak jenjalan dulu pasar malam Jalan TAR.. dah lama jugak tak pergi Pasar Malam Jalan TAR tuh..

Ehhh.. bukan dekat ngan Mydin ker weh pasar malam dia?
Tak tahu lak dia dah berpindah kat belakang Globe lama tuh.. ehhh.. ada lagi ker Globe? hahahahah.. dulu kecik-kecik.. mak selalu bawa hujung-hujung tahun beli baju sekolah kat sini.. pastu singgah tingkat 6 dekat foodcourt.. suka benor ajak mak pergi foodcourt kat Globe.. ehhehehe.. Jenjalan sini.. hari dah nak hujan.. dan rintik-rintik pon.. so teman rembat brooch jek lar.. wat tambah koleksi.. keekekek

RM7 kesemuanya
Berbaloi kan??!! biarlah weh orang kata beli barang murah.. at least.. hujung bulan aku tak makan megi.. shopping pon kena lar tengok poket jugak.. jangan asyik nak bergaya but ujung bulan muka tebal minta hutang kat orang.. kot bayar tak apa lar.. ini dah lar berhutang.. bayor pon wat do no.. pemiutang lak tebal muka nak minta duit sendiri kan.. 

Jangan biar papa asal bergaya..
Biar tak bergaya asal tak berhutang!

13 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Iffah Afeefah said...

gembirenye shopping

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

shopping time....kalau mahal cikit tp tahan lama memang berbaloi utk dibeli...

eB ezrin said...

uish beg tuh mmg lawo la. suker :)

sarah mohamad said...

Betul lah orang cakap, shopping adalah terapi terbaik. Kuikuikui ...

Ummi Dania Yasmine said...

cantik la kasut tu. leh bawak gi jalan. sure selesa banget!!! hehehe :-)

Cik Aish said...

aish pun selalu turun sogo...gilee ohhh end of yr mmg byk sales~!!!

Raisya Haris said...

Lawanya kasut~

D'ya Marshmello said...

bestnya shopping! dah lame x gi sogo..dulu slalu gak pegi sne! byk gile sale. murah2 lak tu.

JOM SINGGAH & KOMEN : Siapa Nak Free Photoshoot ?

farra8979 said...

cantiknya handbag tu.. suka2... ^___^

Ct Aja said...

saya sgt2 jeles!!!!!!!!!!! hihihihih

dalilarahmad said...

dah lama tak soping wehhh..meroyan sekejap!!!
duit perabih kat anak2 je haa...baju omak, yang burok burok aje

Cik Rose Cute said...

Dah lama tak pegi Sogo nie...Jelesnya....ada sale erk...

Rtp Farra Arisha said...

sales are being everywhere sebab school holiday is already started..hehe. i love when BIG SALES coming..;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...