Bambam's Addicted

Pemenang Giveaway: Cik Bambam! Saya nak ole-ole dari Kemboja!

Hasil daripada baling dadu di Random.org dengan ini saya mengumumkan bahawa.. pemilik nombor-nombor bertuah di bawah boleh lar menghantar details nama, alamat rumah dan nombor telefon (untuk sesi suai kenal) ehhh.. untuk kemudahan kemudian hari ke adlina712@gmail.com.. kot-kot barang tak sampai ker kannn~ Nombor giliran anda boleh lar disemak di SINI..

Pemenang pertama! (1x)
http://24-7nay.blogspot.com/2011/09/ga-cik-bambam-saya-nak-ole-ole.html

Pemenang pertama! memperolehi alas lauk dan cawan serta keychain dari Kemboja.
Pemenang kedua (2x)


http://iniidopaku.blogspot.com/2011/10/ga-cik-bambam-saya-nak-ole-ole.html
http://iebah.blogspot.com/2011/09/ga-cik-bambam-saya-nak-ole-ole.html

Bakal membawa pulang.. pen bertuliskan Kemboja berserta FM! sumpah tak tahu kenapa CB beli pen nie! ahhahaha.. mesti kena jampi ngan penjual tuh.. =.='
Pemenang ketiga! (5x)
Sila klik pada gambarajah di bawah eh untuk tahu pemenang..




Membawa pulang keychain dari Kemboja!
 Cenderahati-hati...(6x)
ngeheheheh,, Tak tau lar CB suka sangat tengok patung-patung nie.. =.='


 

Nanti korang pon leh wat gathering macam dorang nie! haha!
Hadiah pon biasa-biasa jek u olls.. Nak beli kain silk Kemboja.. al-maklum ler.. before pergi lom gaji.. sabau jek lar.. huhuhu.. Moga terimanya.. sudi menerima ole-ole tersebut.. Sila lar email cepat2 yer.. senang nak pos sekali harung... Kot tak ada pemenang nak collect hadiah.. kita re-draw lar lagi sekali! ^^,

Salam sayang dari gadis kemboja~ hak hak hak

59 ratus ribu orang tambah perasa! :):

~diAhOntHeblOg~ said...

aiseh..xde rejeki la CB.. ;(((

AYuNG said...

alamek, xbetuah pun! haha..
tahniah pd pemenang:)

Cahaya Qaseh said...

huhuhu..xdop rejeki npknye sayer ni..

Aziela said...

CB, nombor 106 tu x boleh klik. Takder link pun. Tapi rasanya bukan kitalah tu..hahahahahha. Cantik2lah semuanya CB. Tahniah kepada semua yang dapat. Pandaiii CB buat macam nie, semua orang boleh terjah blog yang menang... Bijak...bijak...

Hanih Borhan said...

waa...nanti kalau ada lagi, nak join...ada lagi kan lepas ni? :D

Myra Jay said...

Tahniah pada yang bertuah :)

dalilarahmad said...

sungguh comel yang patung tuh..anak aku dah tunjuk2 ni..takde extra ke??wakaka

Cik Bunny said...

cik bunny dah antar detail. tolong check ye =)

!! YaNa YassiN !! said...

alamak,.. xde rezki lah,.. yg dapat 19, tapi yy no 91,.. hihihihihi.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

tahniah kepada semua pememang yerk :)

AnaLyana said...

Tahniah..kite takde rezeki..:)

aNaYaNa said...

Comelnya katun2 tuh..naper lah yna xsempat join yer..agknya ms tu blm kenal CB lg ni..hee..


alhamdulillah dah received yer..boleh pakai buat raya..heee :)

Mommy Aisy said...

Nmpknya nasib Mommy pun xde rezeki nk menang ni. Tapi nasib baik patung tu Aisy da ade da. Kawan Papa die bagi. Da siap gantung kat bag die. Nnt Mommy nk share jugak gambar patung kecik tu kat CB. =)

Tahniah kepada pemenang~!

dwaty said...

waaaaaaaaa... apsal saya tak tau... takpelah... lain kali ada lagi kan??? hehehe

azma' izatul said...

alhamdulilah..saya no 42..tapi mcm mn yer?nak kena kasi email ke apa ni??first time terpilih ni..

Aku Ibu Muda said...

CB,,kalu pos tu hujung minggu depan, akak nk tukar address tau...sbb next friday last day akak keje sini :)

sarah mohamad said...

tahniahhh kepada yang dapat tuuu, jangan pulak dilupakan yang tak dapat ni hohohohoh

Nazayiena said...

tahniah pd yg menang....kita xde rezeki.....

kakngah said...

tahniah pd yg menang....

Ct Aja said...

alaaa...rugi tak join...

Nani said...

wah!! tk bertuah... tkpe2. nsib baik mood Nani happy skang ni, klau tk, dah hncur dh laptop Nani ni. huhu~

tahniah2!

FiQa said...

takde rezeki lagi...cube next time..hihi..no.106 tu takde link pon kak..

PinKy MoMMa said...

tahniah tahniah!
gbr bawah tak menahan uols hahaha..
salam sayang kunun ;p

IntaNBerliaN said...

tahniah pd pmenang

Mama Ishazah said...

alhamdulilah..sesat jgk url mama..menang no. 131..nnt mama email yer cik bambam..

fieda said...

tahniah kpd semua yg menang..kak fieda dh email

fieda.rafli@yahoo.com

tiefazatie said...

nangis...no.60 xde pun..xbertuah ifa nie..sob2..

tahniah pd yg menang!

Pink Lavender said...

huk2...
xde rezeki...

tahniah pada yg menang yerr..

Cik Bambam said...

@~diAhOntHeblOg~
hehhehe.. msk GA yg lain pulak ek.. :)

Cik Bambam said...

@Cahaya Qaseh
nxt time lar khaziah lak oi..hehehe

Cik Bambam said...

@Aziela
alar.. terlupa nak link lar tuh kak.. byk sgt.. ehhee.. dorang leh cek nama kat list tuh.. ehhe

Cik Bambam said...

@Hanih Borhan
boleh2!! sgt dialu2kan! ehehhe

Cik Bambam said...

@Myra Jay
=)

Cik Bambam said...

@dalilarahmad
ahhahah.. aku rasa mcm xde dah.. kot ada aku bg ek.. :P

Cik Bambam said...

@Cik Bunny
ok check! :P congrats!

ctk said...

hehehe...xsangka lak ley menang...npe cik bambam xbgthu..naseb baek ade follower cik bambam yg bgthu...hihi


terima kasih yeeeee :D

Cik Bambam said...

@!! YaNa YassiN !!
eheheh.. bukan rezeki.. :P

Cik Bambam said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine
^^,

Cik Bambam said...

@AnaLyana
rezeki kita kat tmpt lain pulak ek.. :P

Cik Bambam said...

@aNaYaNa
ahhaha..ha'ah.. belom lg nie.. :P

Cik Bambam said...

@Mommy Aisy
ahhaha comel.. nnt kalau ada keychain lebih aku bg kat anak ko lak ek.. :P

Cik Bambam said...

@dwaty
insyaAllah ada.. :)

Cik Bambam said...

@azma' izatul
dah emel kan?

Cik Bambam said...

@Aku Ibu Muda
hehehe.. nak pos hari nie.. ngeheheh

Cik Bambam said...

@sarah mohamad
heheheh.. kot ada yg tak bg details.. kita redraw lg skali eh! :)

Cik Bambam said...

@Nazayiena
rezeki kita kat tmpt lain ek.. :p

Cik Bambam said...

@kakngah
big supportive! :P

Cik Bambam said...

@Ct Aja
nxt time lak aja ek..!

Cik Bambam said...

@Nani
hahaha..sabau jek lar..

Cik Bambam said...

@FiQa
lupa nak link.. leh cek kat list nama.. :)

Cik Bambam said...

@PinKy MoMMa
hahahaha.. tul lar tuh.. sweet jek org kemboja tuh dok memandang! ngeheheh

Cik Bambam said...

@intan berlian, @mama ishazah, @kak fieda, @tiefazatie & @pink lavendar

terima kasih atas sokongan.. nxt GA join lagi.. yg x bertuah hari ini.. esok lusa siapakan tahu kan.. ehhehe

azelyusoff said...

saya menang!!! alhamdulillah. Thanks CB

fiQ'Ra said...

waahhhh... teruja mas... thanks cik bam bam... ;)

fiQ'Ra said...

mas dah anta detail, dapat tak?

fiqra91@gmail.com

azma' izatul said...

saya dah emailkan..dpt x?

sweety_Lovillea109@yahoo.com

cik abbit said...

alhamdulillah, details sent :). BTW, tq cikBambam

Intan Nabilah said...

YEAH ! Intan menang la . Dapat keychain . HUHU , Dah siap send email tadi .

email : eyntanbiela@gmail.com

azelyusoff said...

dah received hadiah!!! thanks CB

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...