Bambam's Addicted

Order Brooch & Hairclips Bunga Kemboja from Kak Nyzah!

Kak Nyzah nie my colleague..Dia minta tolong buatkan bunga kemboja nie untuk Family Day dekat kampung dia.. Mula-mula nak kaler oren saiz kecik dan sederhana.. tapi kaler oren lak habis.. haha! Nasib baik boleh tolerate campur dengan kaler hijau.. okeh wattt~! Cheerful kannn!!! CB guna 2 types kain felt... satu yang lebut and satu yang keras sikit.. but 2-2 lawaaa jek.. :P

Nampak tak price?
Brooch and hairclips CB jual harga sama je.. tapi yang kecik (kelopak saiz 10sen) harga RM2.50 then yang sederhana (kelopak saiz 20sen) jual RM3.50. CB tak bagi diskaun ek.. tapi ai bagi FREEGIFT! lagi berbaloi kot! ^^, 

Ceriaaa~!
Dahhh habis layan gambar.. pasni nak siapkan brooch kawan teman pulak.. tak buat lagi akibat kekangan masa.. huhuh.. then nak siapkan keychain kawan-kawan anak buah CB lak..hohohoh.. then free..!! kalau korang nak order pon bolehhh! Email me okeh at adlina712@gmail.com

Pasni nak try design lain lak.. ai malas u olls~ =.='

10 ratus ribu orang tambah perasa! :):

AYuNG said...

ehhhh...comel, mcm nak jer.....

j b r said...

nice. headband tau buat tak?

Aku Ibu Muda said...

CB...kalau buay 2 layer felt tu lg chanteks :)

Cik Bambam said...

@AYuNG
meh lar order ngan ai..! hehehe

Myra Jay said...

Cantik!! Kreatif..:)

Cik Bambam said...

@j b r
x prnh buat lg.. coz xde headband.. baru nak order.. ehhe.. nak ker? :P

Cik Bambam said...

@Aku Ibu Muda
haaa.. kita ada buat kak.. :P cantik! lg nmpk menyerlah! ehheehe

Mommy Aisy said...

Cute la felt CB buat! Kalo nk mintak tlg belikan belt bole x? Pastu ajar i buat. Bole?

Mommy Aisy said...

CB, Mommy TAG u utk join GA! Sila visit and join tau.

eqbalzack said...

menarik! hasil kerja tangan ni boleh buat duit kalau kena cara marketingnya. hehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...