Bambam's Addicted

Graduation Day! Saya beli ini..!!

Last Tuesday adik CB punya convo.. so jenjalan cari bunga wif my mom.. my mom beli bunga 'chipmunks'.. hahahaha.. bunga ker tuh? alar.. bunga lar jugak.. dah eh anak boungsu eh macam budak.. semua orang pakat bagi patung jek.. CB punya convo dulu pon omak bagi patung jugak..haha! itu bermakna dia fikir.. anak-anak dia masih kecil di mata beliau.. kami dah besar mak.. =')


But! It's not the topic.. topiknya sekarang.. i bought this thing for my baby sister!



See!! hahahahah

Comel giler okehhh!!
Hahahhahaha.. macam mana otomen leh sesat sini.. even banyak patung lain yang ada.. tetap nampak sebiji yang ini.. so rembat lar satu.. price pon dah RM40..! wahhhh~! takpe lar.. sekali seumur idop jek kan.. itu pon kalau tak sambung Master or wat so ever.. BUT!!! i told her early.. AKU IKHLAS BUNGA JEK.. OTOMEN AKU TAK IKHLAS.. AKU NAK OTOMEN TUH! Hahahahhaha.. hampeh jek ah-kak kau nie.. terima kenyataan! otomen tuh terlalu comel untuk di bagi.. wuwuuuwu~

Congratulations! =)
Total yang dia dapat? plus one whole cake from my 3rd brother's.. oh jeles saya! tapi tak apa.. saya pon tumpang makan kek dia! ehhehe

angry bird - otomen - chipmunk - bear!
and!


Rasa nak sambung Master pulak.. supaya dapat pakai jubah konvo and get a dozen of flowers! teehee~!

7 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Corat Coret Ain said...

Dah lame tak drop by sini..
cik bambam punye blog aritu tak leh bukak kat opis cik ain...kene block...ahahahaha...eh..budak tecit ni dah konvo??congrats utk asu! (^_~)

dwaty said...

tu ar... seronok jer tengok org pakai jubah... tengah pikir nak sambung ke tak... otak dah blank dah ni...

myra lalala~ said...

congrats :))

-syira- said...

wahahahahaha!otomen tue comel lar..:)

ieyka02 said...

eeee otomen tetap ado..hihi...best la dapat kek...:)

Ct Aja said...

hahaha, ade gak otomer tu...comei..

..m@m@ T0meLL.. said...

congrats...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...