Bambam's Addicted

Jom main tukar kaler ANAK MATA dan menangi percutian ke MILAN, Italy!

Hahhh! Saper nak ke Milan, Italy??!! FREE lagik and dapat tajaan guna lens selama setahun.. Kelas kau nyahhh!! CB memang pakai lens.. tapi.. takde lar kerap.. weekends nak keluar jek..itupon kalau kerajinan..kah kah kah.. tapi tadi dok main tukau2 anak mata..nak gak try pakai kaler lain-lain kan.. Before nie just pakai warna selamat macam GREY, no-colour, violet, pink pon ada u olls.. tapi segan nak pakai.. hehehehe..

Biru - pernah jugak pakai..memang tak nampak sangat pon.. =.='

Brown - baru nak try pakai.. okeh tak?

Grey - Warna peberet!

Bulat mato!
Tapi macam tak nampak sangat lar kesannya ek? ker den lari setting anak mato nie? tengok makcik ni pakai lawa lak aih..


Cuba korang try lak..sama ke effect macam dennn.. Ni hah LINK.. KLIK SINI yooo.. Kot menarik mato korang tuh..leh lar join masuk contest deme lak.. Adiah marbeles!


Nak gak masuk.. tapi winner based on VOTE.. terus jadi MALAS nak join! hehehehe.. susah non nak minta tolong orang undi nie.. =.=' tebal muka ai u olls~ huhuhu

5 ratus ribu orang tambah perasa! :):

nazirah said...

CB.. wah dah tengok dah tapi mcm pelik je.. takde cara nak masuk contest tu dan tak ramai pun contestant huhu :)

miss ryrinn _ angin said...

mata CB sepet sikit kot , tu tak baper nampak . hehee

Cik Bambam said...

@nazirah
ehh dia ada mention lar yang oi.. tgk kat tab menu atas tuh.. or tgk kat tab belah kiri page dia ker..

Cik Bambam said...

@miss ryrinn _ angin
lor...x ckp bulat lg ek? ehehhe

rara pinkmafia said...

bila pakai contact lens nmpk mata lagik berseri kan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...