Bambam's Addicted

Double chin~!! Hate u!

Gambar GOOGLE!

Bahagian tubuh badan yang paling saya tak gemari! Jeles tengok orang tak ada dagu ke-2 coz me sumtimes sampai ada 3 double chin! hua hua hua.. yelar sebab den chubby.. but sometimes.. ada jek chubby people yang tak ada double chin.. macam tak ketara sangat lar.. my fren pon ado spesis tuh..huhuhu.. JELES lar! Muka tembam tapi double chin tak ada.. macam gadis comel ini.. Suka tengok dia! Pandai mekap! comel sangat-sangat! ehhehehe.. (Kantoi daku silent reader..ehehhe)

Buat operation nak?
Ada tak cara nak hilangkan double chin? Ada orang kata tidur jangan guna bantal.. Pernah try jugak.. Baru sehari jek kepala dah sakit! Tak biasa lar.. selalunya tidur mesti nak bantak tinggi.. at leasr 2 bantal CB guna.. huhuhu.. cara lain urut lar hari-hari.. tuh kalau rajin dan ingat.. cara lain ada ker? Share with me please!! -_-'

20 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Ct Aja said...

kunyah chew gum selalu...hhiihihih

Bluewendy said...

sllau wat urutan muka lah kot.. baru lame2 leh hilang.. ntah lah..susah gak klu double chin nih..=.='

Izzatie said...

I pon ade double chin jugak! :O

Hehehehe.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wat pembedahan plastik cam MJ.. haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

akak pun dah ada ...susah betul pls pantang ni nak buang dagu yg terlebih ni..hehe.tp cuba guna blakang tgn dan urut menghala ke luar.ia dpt mengurangkan.amalkan siang dan mlm.

Makbed said...

sama laaa..ada double chin gak.

cik aisha said...

cara yg xguna bantal tu mmg berkesan utk my sis.badan dia naik tapi muka still maintain kurus...ahaha.try la guna bantal yang xtinggi,cari yg lembut2 tu...cara lain selain dr bantal n urut bg shape xtaw le pulak.mbe blogger lain ada cara lain yg blh share..:)

Sunah Sakura said...

er..kalo yang kurus ada double chin cane lak kak? uhuhu...

Zura said...

anggap je double chin tue satu keistimewaan...:D

ejulz said...

x penah dgr word double chin.. first time.. heHE

Cik Bambam said...

@Ct Aja
tak suka chewing gum lar haja..huhuh.. risiko kena leukimia..wuwuuu~

Cik Bambam said...

@Bluewendy
kena urut hari2 la ek.. huhu.. kot bengkak muko den lak kang.. ahhaha

Cik Bambam said...

@Izzatie
kurus2 pon ada double chin ek? hehehe

Cik Bambam said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine
hahahah..giler haper!!

Cik Bambam said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
nak buat lar time2 tgk tv kan.. ehhehe

Cik Bambam said...

@Makbed
cer buat research mak bed.. leh gak den praktis..hehehe

Cik Bambam said...

@cik aisha
kwn pon ada ckp gak!! betol..tp sakit kepala..uhukk~

Cik Bambam said...

@Sunah Sakura
ngko ada ke sunah?? ehehhe.. pelik lak kalau kurus ada double chin..ehehhe

Cik Bambam said...

@Zura
huduh dipandang mata kak oi..takmo2!! ahhaha

Cik Bambam said...

@ejulz
wahhh!! x prnh dgr..??!! nak kata dia ada 1 dagu ler tuhh..ehehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...