Bambam's Addicted

Bila filem LIBAS jadi Johnny English!

Ahad hari tuh.... planning nak pergi tengok cerita LIBAS sebab dah dapat hadiah GA from MAK DARA VOGUE de' VASS tuhh!! dapat sekeping.. so nak ajak kawan pon.. macam tak sedap jugak lar coz sekeping jek tiket.. and dorang lar kalau tengok wayang mostly nak hollywood punya movie...wuwuuu~ Malaywood nie daku jek yang kekadang tengok.. kekekekek..

Nak dijadikan cerita.. sesudah sampai di Panggung Wayang Alamanda bersama seorang anak buah yang diculik bersama.. pergi lar ke kaunter menukar pass itu kepada tiket sebenar.. motif bawa anak buah? tidak lar daku kematian idea keseorangan di Alamanda sana.. memang den tak gomar jenjalan sorang-sorang! 

SO....

Bila dah pass itu tiket.. sekali.. orang jaga kaunter tuh kata..

Maaf kakkk.. tiket nie tak valid lar kak.. dia kena guna 13hb October.. 
Ohhhh..yeker!!! bak sini tengok..Ha'ah lar dik..hari nie berapa hari bulan?
Hari nie 9 hb kak.. kalau akak nak tengok hari Khamis nanti la kak..
Next week ada screening lagi ke dik??
Itu saya tak sure lar kak..coz on 13hb pon belom tentu screening lagi or tidak..
Pic bila dapat adiah! eksaited!
Tengok pic baru den nampak 13hb!! hahaha.. tular.. main redah jek wayang!! :D

Nak terjelupuk ko jatuh? wuwuuuuuu... apesal cepat sangat ko habis tayang dik oi.. Hari tuh dapat tiket free citer CUN pon sama jugak.. sekejap jek screening dia.. kena pergi cari cinema lain lar macam ni next weekends.. nak pergi weekdays memang tak dapat lar.. So CB and anak buah tengok lar citer Johnny English.. tapi tak rugi jugak den tengok cerita tuh..best wooo.. kelakar! evendo anak buah I membuta setelah 1/2 jam tayangan! hurmmm~ rugi je lar bawa ko Dina oi!!

P/S: Mak Dara.. tak sempat nak guna hadiah Mak Dara lagi.. huhuhuhu..

10 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Cik Rose Cute said...

tengok cerita libas ker?..cerita Johny English? hihihi

Cik Bambam said...

@Cik Rose Cute
iskkk..penat sy menaip dan karng ayat kak.. tak nak pon baca..huhuhu

cik aisha said...

hehee biasa kdg2 sy pun main redah je xtgk tarikh...kih2..xpe la dpt tgk cite johny englishkn...simpn dulu la yg free 2 tp jgn smpai tlupa terus pulak...heheh

Ct Aja said...

hahha, kelakar kan cite 2...wuuhuuuu

Zura said...

johnny english kelakar...libas tue mcm best je...

farra8979 said...

memang best citer johnny english tu kan. last week p tgk sorang2 kat alamanda... ^__^

Cik Bambam said...

@cik aisha
syok sndiri main terjah ek..ehhhe.. nak tgk nxt week takot dah x screening lagi..huhuhu

Cik Bambam said...

@Ct Aja
kelakar giler!lagi2 part dia dok praktis kuatkan anu dia!! kah3..

Cik Bambam said...

@Zura
x rugi lar tgk.. smpi kuar air mata dok nangis kelakar..heheh

Cik Bambam said...

@farra8979
amboi..sorang je kak..apesal x ajak kite.. ehhehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...