Bambam's Addicted

Cerita orang kemaruk nak holiday!

Omak den punya pe'el skang..

Pantang nampak tourism agency..

Ehhh..murah lar Da..!! Jom kita tengok..jom kita tengok..!!

Muka den..


Terus omak den blah..sebab den dah ke depan tinggalkan beliau..hahahahah..

Pastu bila bersembang ngan den lak..

Akak tuh nak gi Beijing next year.. jom lar.. akak nie pon sama.. tapi pakej nie murah ckit..okeh lar tuh..

Ni hah..abang kau nak gi Singapore.. Jom lar.. bulan December nanti..

Den lak pandang muko omak den macam nie..
Pastu.. dia kata.. 

Mak nak simpan at least seribu sebulan coz mak nak pergi berjalan!!

daku dalam hati..

Leh lar pencen dia banyak dari gaji daku..wuwuuuu~

Stress anakandamu ini wahai bonda.. Mana ada duit anak omak ni oi...

Ehhh..kau takde duit takpe.. mak ikot orang lain berjalan..

Nampak! ngan mata daku pon nak menjerit sekali..!!
Haaa makkk..pergi lar berjalan mana pon.. jangan lar tinggalkan anakandamu ini di belakang..Pencen smua nak diselaraskan.. pastu bonus kan dapat.. 2 lagi.. emak punya mak amek..ayah punya den amek..leh kita round the world together!! My late dad pernah cakap ngan mak.. dia kalau pencen nak round the world.. tapi tak sampai lak hajat dia.. pastu omak den pon cakap..

Takpe lar.. kita je lar yang tolong capai impian dia..

wuwuuuuu~ tawa dalam tangisan jek kalau arwah ayahku masih ada sekarang.. -.-'

Korang nak gi mana?? CB InsyaAllah.. Januari 2012 nak gi Sabah.. then May nak gi Langkawi.. hahhh.. jual bulu kaki je lar weh nak buat belanja! hahahahhaha..

7 ratus ribu orang tambah perasa! :):

!! YaNa YassiN !! said...

eh,.. sama lah, mei 2012 YY pun nak g langkawi,.. date bila???

Cik Bambam said...

@!! YaNa YassiN !!
awal bulan rasanya..time hari buruh tuh...huhuh..sama ker?? :P

yen(toka ziizokukuto) said...

best la,,satu family kuat travel huhuh :)

Aziela said...

huhuhu...nak mencarik bajet tu yg perit sket... sgt emmahami perasaan itu...

Cik Bambam said...

@yen(toka ziizokukuto)
kot ada bajet lebih.. boleh lar.. :P

Cik Bambam said...

@Aziela
smua mghadapi masalah yg sama.. huhu

rara pinkmafia said...

amboiiiii untung laaaaa.hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...