Bambam's Addicted

Statement yang ANNOYING!

Klik untuk tumbesaran

Statement artis zaman sekarang.. Contohhh??? Dulu Memey Suhaiza & Norman Hakim.. dikatakan makin rapat setelah kes tangkap khalwat tuh.. *katanya* then perpisahan Nabil dan Irma Hasmie.. Nabil berpaling kepada Zara.. dikatakan rapat setelah berpisah.. *katanya* pastu Fida ngan Mamat Sepah..dan yang paling latest.. Khairul Fahmi Che Mat & Dahlia teck yang dikatakan makin rapat dan sedang mengenali hati budi masing-masing.. *katanya*

Itu kata mereka lar.. meh den nak cakap lak.. tak yah lar sandarkan alasan makin intim hubungan masing-masing selepas kejadian semua tuh.. Kalau den yang jadi artis.. den terus terang yo buat statement.. 

Saya memang mengenali Jep Sepah ketika masih bercinta dengan Remy Ishak.. Tapi kerana masing-masing busy dengan hal masing-masing. Waktu kami meluangkan masa semakin kurang dan saya tak salahkan Remy Ishak kerana tidak mempunyai masa untuk saya. Sebab saya pon dah beralih kasih dan mula jatuh hati pada Jep Sepah. Jodoh pertemuan, ajal dan maut di tangan Tuhan. Saya tak menipu dan saya jujur ngan statement saya. Saya tak kisah apa tanggapan orang lain pada saya sebab kalau saya menipu, peminat-peminat saya tentu tahu dan yang penting Allah s.w.t itu lagi Mengetahui.

Artis hot 
Cik Bambam


Annoying giler.. tak baik menipu.. Jujur jek lar ngan peminat nie kann.. Ehhh.. aku peminat artis-artis tersebut ker? kah kah kah.. tapi statement Memey Suhaiza kat Carta Suria 20 last week...memang mantap! Tak baik menipu wokkk.. Percaya lar.. perhubungan dibina atas dasar penipuan nie tak kekal mana.. Espicially pada yang curang tuh kannn.. Apa-apa pon.. Makcik Bambam yang lazer hari nie.. mengucapkan.. Selamat Pengantin Baru dan Semoga Kekal Ke Akhir Hayat.. Kelas kau Jahhhhh!!

14 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Bluewendy said...

hahahaa..kelas ko cik bambam..mannttoppp!!! =)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Konon jadi rapat selepas kontroversi.. kan??

De' Nurul said...

dosta semata mata. aaahhhhh~

shandye. said...

ala... dah nama pun retis harus la memanipulasikan kontroversi yg ada utk naikkan nama masing-masing. huhu...

btw, sori lama tak singgah. bz la awal2 sem nih...

=(

Novelgurl said...

artis-artis 2 ? wekk ! x suke x suke

AYuNG said...

dunia2....
wallahualam...

Ct Aja said...

hhahahahhahaa, boleh ganti kak rock..

Cik Bambam said...

@Bluewendy
baru cik bambam leh jadi artis jujur kann!! hahaha

Cik Bambam said...

@THE LEKAT LEKIT STORY
tau xper..hakikatnya mmg berskandal..aracittt~!

Cik Bambam said...

@De' Nurul
itular manusia cover line katanyaaa..

Cik Bambam said...

@shandye.
tau xper noks.. alar.. artis jujur lagi diterima masyarakat..mcm irma hasmie tuhh~

ehhh..bz sgt ek..rindu pulak nak baca entry merapu u olls! :P

Cik Bambam said...

@Novelgurl
certain je lar.. :P

Cik Bambam said...

@AYuNG
nasib baik dunia ada 1 jek kan.. :P

Cik Bambam said...

@Ct Aja
hahahah..saper kak rockk??!!! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...