Bambam's Addicted

Setakat mana korang kenal MALAYSIA TANAH AIRKU ini..??!!

Korang tau tak ada quiz dekat churp churp pasal sejauh mana korang kenali Malaysia.. CB dengan tahap kerajinan dan ketekunan yang tinggi.. Mengisi masa lapang yang takde kerja menjawab kuiz tuh.. kekekeke.. Well, konon-konon surprisingly lar dapat marks tuh macam budak darjah 1 dapat paper math! kah kah kah.. 


Lagi sikit jek nak dapat full marks 100% okehhh!! Nyampah tau.. tang mana daku salah pon tak dapat tahu! ceskek sungguh.. soklan tipu nieee!! ahhahaha.. then bila upate results.. tengok lar pendapat masing-masing pasal apa yang mereka suka pasal Malaysia.. ada sorang blogger kantoi! kah3..

Hamzah Ian memangggg~!!!!

Apa yang dia suka pasal Malaysia ialah AWEKKSSS!!

Okeh lar.. siapa bilang Gadis Melayu tak menawannn.. tak menarik hati.. kannn kannnn kannnn??!!!

Nak jawab quiz nie jugak ker? Korang klik sini yer!! :P

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ratus ribu orang tambah perasa! :):

NM02 said...

hamzah si terbang tinggi tu mmg gatai kan

hehehehe

Ct Aja said...

memang anak jati malaysia ni..hi3

Fendy said...

haha...terbaik..aweksss...

hamzah ian said...

hahaha.... adei...

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kelas tu.. aweks menjadi pilihan!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah .. cam best erk.. nak kena try gak ni :)

syrupmasin said...

perghhh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...