Bambam's Addicted

Majlis Marhaban rumah ke rumah..

Hari Jumaat lepas.. kawasan perumahan CB nie memang ada buat bara'an or Majlis marhaban dari rumah ke rumah.. Every year ada.. elok lar kan.. benda yang elok kita teruskan.. tapi CB tak join lar coz kena kemas-kemas kat umah lak.. wuwuuu~ Kita tengok gambor jek lar ek.. :D


Budak nie pelik.. kenapa rumah Wan hari ini ramai orang..

Ko kenapa dik.. mata kuyu semacam..hehehe

Nampak wan..terus join nak marhaban sekali.. ekkekeke
Penuh rumah malam tuh! Sampai ker pintu..hehehe
Sementara orang dok marhaban.. den kat belakang wat keje len.. hahahahah..


Ngan dak demok-demok nieeee..

Ngan anak buah sulong nieee..
Bergambar.. normal lar tuh.. huhuhu.. mak hidang makanan ringan jek coz banyak lagi rumah lepas nie.. Menu pon simple as appertizer jek kan.. :P


Dadih-Pisang goreng-Samosa-air root beer

Pastu hidang buah mata kucing and biskut raya..

Omak den bersembang memang tak hingat.. muncung mulut leh sangkut hanger! ekekke
Sekejap jek.. sebuah rumah dalam setengah jam.. then dorang semua beransur ke rumah jiran yang lain lak.. tapi dalam ramai-ramai tuh.. nampak budak comel nie.. anak jiran! Comel gilerr!!

Bye-bye semuaaaa!! =)

9 ratus ribu orang tambah perasa! :):

dilazfamily said...

kat kampung selalu buat marhaban kan.lama tak join.dulu masa sekolah ada gak join group marhaban nie

tiefazatie said...

wah..meriahnya..bagus kan marhaban nie..

bujal X said...

kemain enterprame bambam~keh keh~

Ila said...

wah,mcm best je kan..skrg ni dah jarang orang buat macam ni

THE LEKAT LEKIT STORY said...

anak sapa la mata bolat tu.. cik lala mata besar je tp x bolat.. x leh bajet cun mcm katun animasi la.. keekeke

Ct Aja said...

meriahnye...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

meriah betul marhaban tu..dan gebunya pipi si kenit tu..nak gigit2 jek sis rasa.

El-Janna said...

huhuk rumah saya dah habes awal dah... meriah kalau ade marhaban ni^^

Novelgurl said...

waa..bestnya..kt sini x de un wt cmtu huhu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...