Bambam's Addicted

Berapa banyak BAMBAM dalam dunia belog nie?

Syoknyaaa bercuti... belog tak leh bercuti eh.. Minimum 1 hari 1 entry walaupon jasad tiada di Malaysia.. kekekekkke.. okehhh.. Nak tanya pernah tak korang selidik..nama korang ni sama dengan siapa??? Macam CB.. Real name Aida.. tak payah sembang lar nama AIDA dekat Malaysia nie kan.. artis jek banyak u olls.. semua cantik-cantik.. apekahhh punya statement ini?? kah kah kah


Haaa..ini nak share dengan korang.. sepanjang den ber-blog nie.. ada baca entry dari korang-korang yang menggunakan nama BAMBAM untuk personal life jugak.. antaranyaaa!!

Kak Nieza!
Haaa.. ini antara belog wajib singgah! hehehehe.. sebab anak buah Kak Nieza nie nama timangannya adalah BAMBAM! Suka lar dok baca ah-kak sorang nie dok bercerita pasal Bambam yang comel tuhhh.... tengok pic makanan kat belog Kak Nieza pon sedap gak wok! kekekekkeke

Bambam Bee MAKBED!
Haaaa.. nie pulak.. nama manja kereta Makbed! kekekeke.. kelas kau.. kereta pon  ada nama manja.. Ehhh..keto den pon ado namo manja gak lar.. Mr. V nama dia.. kekekekekke.. Cantik ngko sport rim diaaa!! Apa-apa jek ada nama Bambam memang suka blink-blink ckit.. kan Makbed kann!! ^^,

Cik Raraaaa!! ^^,
Haaaa.. Cik Rara pula gelarkan tunang dia En. Bambam! kekekekkee.. laki pon pakai nama Bambam eh rara ehhh?? Nak kahwin dah Cik Rara.. Moga dipermudahkan urusan perkahwinan semua ek Rara.. :)

So itu antara blogger yang gunakan BAMBAM as timangan juga.. macam den jugak lar.. Cik Bambam nie alam maya jek wehhh.. kat luar orang panggil Aida jek..but sumtimes ada gak lar kengkawan gatai mulut dok panggil cik bambam.. tak tahu lar naper budak-budak nie pon leh terpengaruh nama alam maya nie kat luar..heheh.. Asal-usul nama Cik Bambam korang leh lar baca ENTRY INI.. ^^, Penyanyi nama Bambam pon ada weh! Memang nama dia Dj Bambam.. lelaki lak tuh..ahhaha

Footnote: Ehhh.. Minta Halal gambar untuk ditayang di sini ek.. Pinjam jek.. :P

6 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Bluewendy said...

nak bambam jgk lah.. wendy bambam.. hik3..=) bambam sgt lah comelll!

Makbed said...

Bambam Bee tu nama cilok dari BUmble Bee sebnonye. Kang guna kang kena saman laks. HEhhee.. Mekasih kerna mengabadikan kereta ku di dalam blog mu...

p/s - kalau ada kereta baru boh nama manja lain lak.. BEDBED kee

Ila said...

memang glamer lah ek bambam ni...

..m@m@ T0meLL.. said...

panggil Cik BamBam lagi best kot.lagi pemes..

Wen said...

ramai jga ye guna nama BAM BAM hehehe.... nak kasi nama arnab as bambam la hehe

El-Janna said...

wah.......... bambam ni senang je nak nampak.. sbb nmenye comel^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...