Bambam's Addicted

Alasan merokok paling marbeles!

GF : u tau x rokok ni blh wat u cpt mati?

BF : mane ade. Jodoh ajal maut semua kat Tuhan yang tentukan...
... ...
GF : hmmmm...berapa banyak u habiskan duit untuk rokok?
BF : satu kotak Dunhill RM10. Perghh! Feeling...

GF : satu hari satu kotak. seminggu RM70. Sebulan RM300. Setahun dah berpuluh-puluh ribu...ayg mule isap rokok bile???
BF : pandai math u ni...dri tingkatan 2. kenape?

GF : skrg ayg punye umo 24. 24-14=10..
and then RM25,200 darab dengan 10 dapat RM252,000! Banyakkan yang u dah bazirkan dlm tempoh 10 tahun.

BF : so? I ade mintak duit kat u ke nak beli rokok? Tak adakan?!

GF : memanglah takde tapi kalau u tak merokok and u simpan skrg u dah boleh
beli Skyline ke... Evo ke... semua boleh!

BF : u isap rokok x yang?

GF : Tak yang...kenape tanye mcm 2?

BF : kalau u x isap rokok mcm i...mane Skyline u?

GF : !@#$%^&*

***
Hahahahah..betol gak an..den tak merokok pon tak dapek gak beli Skyline.. sebab kita beli mende len wehhh.. Cuba kalau perempuan tak shopping? Boleh dapat banglo sebijik u olls~! kekekekekke

13 ratus ribu orang tambah perasa! :):

AYuNG said...

ehhh..kalau di harapkan org pompuan beli skyline, org laki nak beli apa pulak..makna nya, dorg kekal beli rokok la..haha~~

NM02 said...

hahahha

betul jugak ape si BF tu cakap

bujal X said...

tak usah bertekak dengan orang hisap rokok~tak balik modal~~keh keh~

Ct Aja said...

emmmmmmmm terdiam seketika...hahhahaaaa

Ila said...

hahaha..terkena balik ek awek tu...

Bluewendy said...

arghh! BF yg merokok mmg bnyak alasan! hik3

shalina said...

ekekekeek ! betul jugakk ! haha :P

wahida said...

hahaha....pandainya jawab....


betul gak apa dia jawab tu....hehe....

eB ezrin said...

bangli cb? biar betoi? ;p

♥MiZz-siHa♥ said...

btl2..

Novelgurl said...

Konklusinya "menabunglah untuk masa depan anda walaupun sikit lama-lama bakal menjadi bukit"

haha... ;P

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

baek punyer soalan..huhh

Anonymous said...

nikotin dlm rokok mlahirkan anak yg bijak dan peka...
nikotin dpt meneutralkn kdngn klorin dlm badan disbbkn kita minum dr air paip even di masak skalipun. klorin menyebabkn simptom Alzheimer's disease seawal usia 24tahun.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...