Bambam's Addicted

Serangan ANONYMOUS pertama!

Bila jek buka dashboard.. Nak approve comments.. Sekali ada nampak Cik Anon tinggalkan komen jugak.. Taip komen berbudi-bahasa tak pe lar jugak coz bukan semua Anon tuh jahat kan.. ini word sangat very tak sopan u olls~!! Dia just taip



Waaaalaaaaaweeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhh~!!!

Apesal daku tak tersentap sedikit pon???!! hahahah.. ohhh.. dia mengata diri sendiri rupanya.. Den apo laie.. terus lar..



Opkos lar den DELETE.. buat aper nak tanam virus dekat sini kannn.. Ehhhh.. Korang rasa pempuan ker lelaki??? Apesal dia meroyan macam nie sekali.. Ada daku rampas boipren orang ker? Or ada aku reject somebody??? errrrrrrrrrrrrr~!!!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ratus ribu orang tambah perasa! :):

DaYaH JeLitA said...

saya pon penah kena..dia cakap p mampos la perempuan perasan..cisss!!! tapi rilex suda orang pengecut mmg camtu..huhu

fahmie firas said...

Best entry nie
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

Apple Zara said...

Perghh, menyirap lol.

hahaha.

Buat dunno suda :D

Fath_n!e$@ said...

saiko kot minah / mamat tu

solomolo said...

deletekan sajo !!!~

puanbee said...

delete je layan pun tk guna kan :)

Mama Zharfan said...

buat bodo jer...anon ni kat mana2 pun ada..jeles dgn u lah tu..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kalau Anon tak perlu cr sebab napa dia suka menyalak x tentu pasal sbb memang itulah sifat semulajd dia

shandye. said...

dah tahap artis lettew siap dapat komen uncle anon cenggituh sekali.

hahaha...

cik ayin said...

buat tak tau jela

Liling said...

HAHAHA.

Ignore.SPAM lah tu.

entry terbaru : http://lovelynemo.blogspot.com

..m@m@ T0meLL.. said...

kite BAKO jek comment dak anon tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...