Bambam's Addicted

Sekadar melihat, Hati berdarah terluka...

Apa yang lebih memeritkan hati keluar window shopping tanpa duit di poket? melihat baju kurung yang lawa tapi masih tidak mampu untuk dirembat?

Melihat sepasang suami isteri dan anak-anak mereka memilih baju raya untuk dipakai sedondon di pagi raya walhal kita teringin gak nak pakai baju matching tapi pasangannya takde?? grrrrrrrr~

Berebut membeli tiket bas di kaunter tapi hakikatnya kau hanya beraya di bandar.. tak perlu naik bas pon!!!

lagi menyakitkan hati..

Membayar duit setiap bulan atas pembelian Premium Beautiful Life secara ansuran TAPI kau tak mampu pakai sebab cutting dah lariu dari saiz asal yang kau beri 5 bulan dulu..

Mak stress u olls~!! stress tahukkkkkkkkkkkkk!!!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ratus ribu orang tambah perasa! :):

FizaFizz said...

hehe..sabar2 ;)

Farid bin Aspar said...

Apa yang stress sangat ni? hurm... xkan beli kalau xleh nak pakai?

|| A r a W a n i || said...

Cik Bambam..
PB tuh bleh bli ansuran yep?
Hahaha...
sbrlah cik bambam...
lari cutting cemna tuh?

alinac lover said...

x mampu nak pakai PB sbb size da kcik dr 5 bulan lepas ek??? da kurus la yer?

Ct Aja said...

wah kecian, xpe kot2 pas puasa boleh pakai lagi..hi3

b a m b a m ' s said...

@FizaFizz
tgh urut dada tahan sabar nie.. kekekek

b a m b a m ' s said...

@Farid bin Aspar
sbb ukuran dah lari.. ukur lain.. sampai lak lambat..diameter bdn lak mengembang..ahhaha

b a m b a m ' s said...

@|| A r a W a n i ||
ikot dealer juga lak ara.. kalau dorg leh consider ada jek bg byr ansuran..aahhaha.. nie pon beli ngan kakak kawan..tuh yg dpt..kekeke

b a m b a m ' s said...

@alinac lover
kalau dah kecik xper.. nie membesar bagai juara! hahahaha

b a m b a m ' s said...

@Ct Aja
nudah-mudahan InsyaAllah..ehhehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...