Bambam's Addicted

Salahkan ku.. Salahkan Mu..

Ibarat menuding satu jari ke orang lain,
4 lagi menghala ke kita..

Bulan puasa nie.. memang bulan yang paling elok untuk menjernihkan apa yang keruh..melupakan khilaf yang pernah terjadi.. membuka lembaran baru.. Soal memohon maaf, jangan ditunggu raya.. bukan apa.. memang lar memohon ampun dan maaf time hari raya feel lain sikit kan.. tapi itu pon kalau sempat minta maaf kan.. kot-kot kena tarik nyawa awal ker..?? Mana kita tahu.. :)

So, dengan ini.. Cik Bambam nak hulurkan kemaafan buat semua kenalan dan rakan bloggers sebab..






































Daku dah jarang blogwalking.. wuwwuuuu~ walaupon BE tengah rancak berjalan lagi nie.. wuwuwuuwu~ Kekangan masa dan kuota broadband lar nie.. demmmmmm u~!! ehhh tak elok mencarut..  -.-'

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

bujal X said...

saya kalau menudiang guna 5 jari terus~keh keh~

Myra Jay said...

Selamat berpuasa CB :)
& sama2 lah kita tgkatkan amalan kita di bulan Ramadhan nie ;)

deeya said...

oh ! same lah beta pun mntak maaf jugak yer . kot2 xsempat pulak =)

Sunah Sakura said...

eheheheh...kesian diaaaa... takpe2, dimaafkan... saya pon nak minta maaf... wuwuwu...

Cik Aish said...

huhu..time bulan posa ni segala2nya slow..

wah be rancak ea..ni tak thn dgr nih. ahaks

tiefazatie said...

xpe la..rilek2..hee..
slmt berpose ye!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

salam ramadan yer cik bambam.. jgn ponteng2 pose k :)

b a m b a m ' s said...

sama2 lar kita bermaafan ek..huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...