Bambam's Addicted

Ini DURIAN apa??!!


Jumpa pic nie kat laman facebook. Fine memang lar den tahu nie pic tipu samada kau cat, replika or ko sembur ngan spray putih! kekekeke.. tapi paling tak tahan nak tergelak dok baca komen facebook user pasal asal-usul durian nie.. wahahha.. meh den share!

  • Durian perisa kapur
  • Durian albino
  • Durian perasa vanilla
  • Durian yang kena sumpah
  • Durian perisa susu
  • Durian mahsuri - haha!
  • Durian hasil dari baka yang lemah
and yang paling tak blah punya jawapan adalah..!!

Durian nie durian kacukan! Bapak dia durian kampung manakala emak dia durian "Belanda" so dapat lar durian pan asian macam nie..

muahahahhahahah..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ratus ribu orang tambah perasa! :):

deeya said...

tak dapat bayang kan kecomelan diowang ketika mengomen sal menatang nie .. kelakar . hahakz !

faa.rosli said...

hahahaha

lawak..

MiSs NoRmaLa NorFiqZ said...

waaaaaa..Sgt unit...rasa ap ek...

eB ezrin said...

yer ker nih? ker jatuh dlm kapor? ;p

kaizen said...

durian+soya=DUYA... hahahaha

latest entry Sesi TERJAH MENERJAH Blogger & Bila Perempuan KENCING BERDIRI

b a m b a m ' s said...

@deeya
tau xper..terkekek2 gelak..hahahah

b a m b a m ' s said...

@faa.rosli
meh sambung gelak..hahahah

b a m b a m ' s said...

@MiSs NoRmaLa NorFiqZ
nie durian tipu dear..huhu

b a m b a m ' s said...

@eB ezrin
durian kepunyaan raja kapur kot..hahahah

b a m b a m ' s said...

@kaizen
hahahaha..dah bunyi nama orang jadinya!! :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...