Bambam's Addicted

Nuffnang ambil hati daku.. muahahahha..

2 BE sekaligus! =D
Seeeee..!! after 2 years!! daku register ngan Nuffnang.. baru pertama kali dia bagi den BE!!! muahahahhahaha.. 2 lagi tuh.. itu pon selepas daku gugurkan Advertlets.. and dapatkan status Gliteratti balik.. before nie Ordinary jek lar sebab dah madukan Nuffnang ngan Advertlets.. hehehe.. saje-saje gugurkan Advertlets sebab nampa seciput ajek dia bagi.. macam dah makin berkurangan lak.. erkkkkk~ berkesan gak ek taktik daku.. heeeee~

Kena rajin update lak ek.. baru berkembang-kembang dan membesar bagai johan earning dia ek?? errrk...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

15 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Sunah Sakura said...

ha...kena la rajin update.. lepas tu suh sume klik2 iklan tu kalo moncol di muka laptop...ahahaha~

Nana said...

masyukk cb
tolong akk

nak minta tlg skit...hehe
tlg vote

cara2 nya:

1. Klik LIKE this page..

http://www.facebook.com/MyWrangler?ref=ts

2. pastu klik
http://apps.facebook.com/mywranglerway/


cari nama fauzana ismail

tq
ada hadiah utk sape yang sudi vote

AnneRaini said...

yeahhhh..dpt BE...lepas ni boleh jadi orang kaya blog..hehe

fiq. said...

tahniah ye cik Bam2..hehe

b a m b a m ' s said...

@Sunah Sakura
ahhahha..sunah lar tuh antaranya kena rajin klik iklan dennn!! hahahaha.. :D

b a m b a m ' s said...

@Nana
voted kak nana!! gud luck k!! pic bertuah kak nana tuh!! hehehe

b a m b a m ' s said...

@AnneRaini
ehhehe..aminnn~! tq! ehhehe

b a m b a m ' s said...

@fiq.
mokacehh!! :D

farra8979 said...

dh gliterati blk ni pasni sti bertambah BE.. hihihi.. ^__^

THE LEKAT LEKIT STORY said...

cari madu nuffnang yang sah jer... tak mau kawen2 lari. Nak kekalkan status Geli2 tu.. kekekeke. apapun tahniah yer cb. moga BE tu beranak pinak hingga ke anak cucu.

ejulz said...

waaaa.. ejulz x penah pun dh BE ni.. heHe

BRO_MONDAY said...

cik bam² : ai jugak yam x pernah nak dapat, coz paswed lupa pastu kena bleklis..tapi xde hal..koh koh koh

Zura said...

akak masih setia ngan nuffnang..

Cik Aish said...

phewittt...sikit2 lama2 jadi bukit ohhh

fyna said...

congrats dear...
:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...