Bambam's Addicted

Nisbah wanita kepada lelaki, 37:1 based cerita 3 2 1 Cinta

M/s 89, perenggan ke-4, nisbah wanita kepada lelaki adalah 37:1 bila menjelang tahun 2020. Itu yang dikatakan di dalam cerita 3 2 1 cinta! Den dah tengok dah malam tadi.. sedut kat internet jek.. kekeke.. macam tak bese lak ek! Meh nak review sikit pasal cerita nie.

Kelakar lar wehhh cerita nie!

Pelakon utama citer nie, Diana Amir, Farid Kamil and Pierre Andre. Cerita dia CB leh bagi 3.5/5 coz cerita dia agak best lar jugak.. Kelakar wehhh.. cer korang tengok.. terkekek jugak lar tengok lakonan Pierre tuh.. not bad lar skrip dia.. bab tacing sikit pon ada jugak.. Nak tahu details.. korang gi lar sedut sendiri kat internet.. kat www.syok.org pon boleh.. den memang selalu sedut movie kat situ.. ngehehehhehe..

Tapi nie nak kobar pasal nisbah pempuan berbanding lelaki.. Betul ker? bakal berlaku nisbah 37:1? Kalau betol, daku pon nak ulang dialog Diana Amir tuh.. AKU TAK NAK JADI ANDARTU WEH! DUDUK KAT UMAH MACAM MAK WAN TAK KAHWIN!!! Jadi bermula lar konsep perigi mencari timba and zaman sekarang pon dah berleluasa pon cara tuh.. ustazah dekat TV pon ada story, perigi cari timba boleh dilaksanakan!!!

Yes it's true.. I'm reaching 26 years old this year!!! Kawan-kawan den dah ada anak 4 orang okehhhh!!!! itu paling maximum lar.. minimum sorang lar.. banyak pon dah kahwin.. so nak tanya korang.. lelaki yang boleh dijadikan suami kian pupus or perempuan berkaliber yang makin banyak?? habaq mai ckit!!!! 

Footnote: Ehhhh.. CB kena tingkatkan usaha gak lar nie ek??!!!

4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Nurul Jannah said...

semestinya pompuan berkaliber yg banyak! haha

Cik Aish said...

sebenarnya..zmn skng, mmg susah nak cari pasangan yg btul2 baik..perempuan terlalu ramai..dan lelaki sikit..dah la sikit, gay lak tu. ha camne tu. haha

b a m b a m ' s said...

@Nurul Jannah
CB pon rasa mcm tuh! hahahah.. :P

b a m b a m ' s said...

@Cik Aish
lambat lg lar maknanya den nak khwin.. -.-'

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...