Bambam's Addicted

Jalan yang bakal ditutup pada 9 Julai 2011 - OPS BERSIH!

Disini, den nak share.. jalan-jalan yang bakal ditutup sempena operasi PEMBERSIHAN yang giat nak dijalankan sok nie..


• Lebuh Ampang
• KLCC
• Bank Negara
• Dataran Merdeka
• Sogo
• Chow Kit
• Menara Sultan Ismail
• Masjid Negara
• Jalan Raja Chulan
• Jalan Ipoh
• Sentul
• Jalan Tuanku Abdul Rahman
• Jalan P.Ramlee
• Jalan Bandar
• Subang Jaya (Near Segi)
• Sunway Pyramid and Subang Parade
• The Federal Highway
• LDP
• Seremban Highway


Puas hati gamaknyaaaaa.. bisnes orang lain tak leh beroperasi.. nak melawat orang sakit pon tak boleh.. nak gi attend orang kahwin pon tak boleh.. nak bawa anak-anak kuar rekreasi kat Lake Garden pon tak boleh.. ehhhhh.. ada lagi ek Lake Garden? ehehhehe.. dulu arwah ayah selalu bawa gi sana untuk kami adik beradik.. silap haribulan besok bapa-bapa bawa anak-anak gi BERSIH jalan raya.. wachaaaaaaaaaaaaaaaa~!


Footnote: I really hate politics.. tak kisah lar kau kerajaan or anti-keraajan.. corrupt ada di mana-mana.. tak payah nak tuding saper bersih and saper kotor lar!! pfffffffffffffttttttttttttttt~! Tapi memandangkan kerajaan sekarang lg banyak beri kesenangan pada rakyat compared than tutt.. pikir-pikirkan lah.. :)


7 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Nurul Jannah said...

betul tu..semua org susah :(

b a m b a m ' s said...

@Nurul Jannah
nyusahkan betol kannn!!! =|

THE LEKAT LEKIT STORY said...

nak gi majlis kawen esok.. uwaaaaaaaaa.. kempunan la den nak makan nasi minyak

tiefazatie said...

tgk..kn dh susahkan org lain..sengal la bersih nie..

dear..btw..kalu rajin tlg komen nie ek

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tq dear!

EZAN IDMA said...

nasib baik dok phg

Edy Zaidi said...

dah selamat berambus dari KL..huhu

apik pehe said...

naper diorang buat adegan camtu?haishhh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...