Bambam's Addicted

Kawan datang dan pergi..!!

Aku ingat kat blog jek leh ada org nak UNFOLLOW kannn.. kat FB pon ado gak ek spesis tuh.. ehhehe.. 


Lepas aku buat status nie.. 2 orang dari friend list aku xde! kih kih kih.. dia ingat ceq dok riak kot nohh nak ada kawan banyak-banyak.. ceq bukan suka sembarangan add orang nie.. melainkn ceq kenal.. macam rakan-rakan bloggers ker.. orang dok berbisnes ker.. kawan-kawan study ker.. 

Mesti dia annoying ngan ceq kan? pasai pa? ceq selalu iklan churp churp ka? or kau terasa ngan entry gua? waaahhhh~ HIDE kan ada.. tak yah lar delete-delete.. nanti raya... nak minta maaf camano? :P tapi yang pasti.. dah dapat kenal pasti sapa yg delete tuhh.. waaaa.. lu makan petai rupanya.. sebab tu kentut lu pon bau petai..!! hahahahhahahah..

Footnote: Korang ada tak kawan-kawan cenggini??and 2 person missing are not found.. naahhhh.. let them be.. Minta maaf sebab semakkan wall u olls k.. =)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ratus ribu orang tambah perasa! :):

|| A r a W a n i || said...

Ah? Dh dapat blom cra nak hide friend?
sy nak tau jugak...

Edy Zaidi said...

pernah2...selalu je berlaku

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

aku xkesah pon orang nk unffollow aku.. xkire la kt fb or blog ... hehe.. lantak dieorang la :)

rara pinkmafia said...

ada je cik bambam.hehehe.lantak lah dorg.mls nklayan.

deeya said...

ntah erk tak prasan pulak . cume kekadang tu arini friend 10 , esok 9 dah . nti tau2 10 balik . tapi biarkan aje buat ta tau . huhu ~

miss epa said...

bru lepas add je cb kat facebook tadi.ngee :)

Ct Aja said...

yang sy tau, friens sy 2 kdg2 brtmbah kdg2 berkurang, tp x prnah plak check sape..hi3

ejulz said...

ejulz pun penah jgak kene camni.. kalo yg x knl sgt xpe la.. ni org yg btul2 kita kenal.. dan yg pastinya ejulz pun penah remove org yg ejulz rapat lam fb atas sebab2 tertentu.. heHE

Noorul Amera Adnan said...

sabar jela. sy pun ada jugak kena cmtu. skrg dah hide friend list kt fb. tp kdg2 dieorg deactived acc tuh yg kurg friend :) meh singgah tengok #ST saya : kejahatan

Ila said...

abaikan saja..susah nak puaskan hati semua orang...

NM02 said...

biarkan saya dia terjun dengan labu2nya...





tetibe ^_^

b a m b a m ' s said...

jgn kita pon sama terikot ngan perangai nie ek.. bukan apa.. kalau berselisihan faham pon xyah nak delete2 lak.. nnt nk mnta maaf camano??? :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...