Bambam's Addicted

Babak: AKTIVITIKU DI PEJABAT

Nak join leh lar klik banner!

Dah lamaaaa tak join mana-mana segmen.. ternampak pulak segmen baru kat blog Mak dara nie.. Memandangkan daku Isnin Kebiruan ari nie.. wahahahha..alasan! join lar ek Mak dara.. :)

Satu pic kat opis..!! ^^,
Alar..takde benda pon nak citer kat opis nie.. sebab kekadang pegi opis nie agak menyampah lar jugak.. yelar.. semua keje ada due date.. lebih-lebih lagi Account's Dept.. nak end month closing.. semua kerja last-last minit punya rushing.. so antara hujung bulan sampai early month tuh memang lar bizi yang amekkk!!! Then orang atasan tahu nak minta cepat jek.. yang buat kerja kita.. kita nie lak berurusan ngan 3rd party.. kalau 3rd party buat hal kita jugak yang kena..

Den lak kena handle stock.. stocks have to always be POSITIVE.. kalau negative ada lar benda terjadi kat warehouse tuh.. lupa isue document lar.. lupa itu lar.. lupa ini lar.. then problem tuh akan berbalik pada kita jugak.. kita lagi yang kena tanggung.. so setiap hari memang malas daku nak datang koje.. tapi memangdangkan gaji.. memandangkan nak cari rezeki.. kena rela lar yer.. -.-'

Tapi tak semua hari daku tak suka.. yang paling suka adalah time ada jamuan and ada farewell party.. sebab apa??!! yerrrrrrrrrrrrrr!! sebab kita dapat makan free! muahahhahahaha!!

Lokek! buat kat hotel takmo! buat kat bangunan sendiri jek.. -.-'
 Kalau jamuan perpisahan rakan-rakan sama department.. baru lar leh merasa makan kat luar.. kekekeke.. Oh yaaa.. sini majoriti cina.. memang company cina pon.. ketua-ketua semua pon orang cina.. exec Melayu pon boleh dikira dengan jari.. I lar tuh antaranya.. officer sama taraf ngan officer lain.. tapi ternyata perbezaan yang NYATA!! --' Moh lar cuci mata ngan my colleague!





Itu jek lar kot.. Sekarang nie tengah dalam perancangan nak usha keje len.. so far dah 2 tahun setengah keje sini.. feel keje pon dah lari.. bila dah tak seronok keje.. keje pon buat tak ikhlas kan... tapi daku sayang keje kat sini.. dekat dengan umah.. jimat minyak.. tol pon xde.. kawan-kawan pon so far okeh lar walaupon silih berganti.. dengan ini ku akhiri segmen ini dengan gambar view luar bangunan opis dennn!!

Petang-petang penuh padang ngan budak UIA main bola.. hahaha.. satu-satunya Dataran Nilai sumber rekreasi!

Le Tour de Langkawi pon lalu sini weh.. Mc'd pon dekat..!! :P
-  Okehhh!! sekiannn! -

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ratus ribu orang tambah perasa! :):

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

tenkiuuuuuuuuuuuuu dik sudi join babak mak ni.. wahhhhh best3 byk gambar office .. ramainya kawan sepejabat.. Mak harap sis Bambam dapat kerja yang sesuai dgn sis kelak ye.. mmg betul buat kerja yang kita suka pasti akan lebih ceria kan kan kan =)

AYuNG said...

opis mana nih cb? hehe....
environment tuh cm kenai jer....:)

shandye. said...

suka lettew tgk budak2 main bola. hehehe....

cik aisha said...

huhuu xtvt rutin....join segmen ye...gud luck..:)

Zura said...

account department mmg sentiasa je ada keje..

ejulz said...

waaaa.. banyaknya aktiviti.. heHe

b a m b a m ' s said...

@ADZA IRDAWATI aka MAK DARA
mak dara..kita try nk jadi pelakon la..ahahahah.. verangan!! :P

thanks juga!

b a m b a m ' s said...

@AYuNG
alar ayung.. kan org n9..xkn tak tau kek mano..hahahaha.. sebelah ngan murning nursing college tuh.. :P

b a m b a m ' s said...

@shandye.
wahahahha.. kekadang jek ar.. tuh view dr blk bos ler..kekeke

b a m b a m ' s said...

@cik aisha
kannn..rutin makin boring.. -.-'

b a m b a m ' s said...

@Zura
kak zura akaun dept jugak ekkk!!mcm memahami jek..kekekek

b a m b a m ' s said...

@ejulz
mengulor ada jugak masanya! kekekek

b a m b a m ' s said...

@ejulz
mengulor ada jugak masanya! kekekek

Nurul Jannah said...

suke jamuan gakk !! XD

THE LEKAT LEKIT STORY said...

teringat kerja. Time hujung & awal bulan memang sibuk.. lain2 time kejanya menyibuk jer. wah rindu pula nak keja..

Aziela said...

waa...familiar sungguh dengan pemndangan nie....hahahhaha...kek situ yo roman eiy...hehehehhehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...