Bambam's Addicted

Ada hari kita BERTUAH dan ada hari kita TIDAK?!

Korang percaya pada TUAH tak? Selalu dalam exam.. mesti nak kena wish..



GOOD LUCKS! *cross fingers*

So, korang percaya atau tidak.. for me rasanya TUAH ini tak wujud kot.. Apa yang berlaku pada kita in terms of TUAH maybe memang REZEKI kita or dah memang Qada & Qadar kejadian ia akan berlaku. Kebetulan pula berlaku tepat pada masa yang kita perlukan.. That's why them call it as LUCK kan?

Hari nie dekat opis. Pening ngan sistem. Handle stock. Ada negative stock lak. Kalau dah negative stock, macam mana barang nak keluar. Ini lar masalah kalau kilang kat tempat lain and document isue kat tempat lain. Benda yang berlaku kita tak nampak. So, one of exec nie nak ler tegur daku punya negative stock yang dikatakan AGAK BANYAK tuh.. Pelik gak.. sebab sistem tak keluar apa-apa pon pasal negative stock nie coz selalunya akan keluar reminder bagi tahu pasal stock dah negatif.. -.-'

Suspen lar jugak. Kang tak pasal-pasal jadi isue.. susah kalau kat sini dah jadi isue. kang mula lar bersangkut paut dengan yang lain pulak.. huhuhu.. tapi hari nie daku BERTUAH sebab sistem tak keluar apa-apa major error pon pasal nie.. wahahhahahaha.. Then, I said to my colleague..


I'm lucky today coz system is besides me! hahahahahha

Then she said..


Hailor.. I'm UNLUCKY today! teeeheee~

Hambik ko..nak cari kesalahan aku ler tuh.. Nasib menyebelahi den lak hari nie.. Takde isue lain yang timbul.. teeheee~ So, adakah daku beruntung?? or sebab nama den nie AIDA yang bermaksud KEBERUNTUNGAN.. Allahualam, kekadang Allah sengaja nak beri kesenangan kita hari nie, then kesusahan esok hari kan.. So, kena sentiasa beringat la yer.. Maybe pasni dah tak lucky lak! :P

Footnote: Baik kemas kini kan stock card daku nie.. wuwwwuuu~! Benci lar nak buat reconciliation nie!! -.-'


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Cik Aish said...

waaa...ni entry ttg skop kerja akak ea.. hehe..

eB ezrin said...

rezki msg2 ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...