Bambam's Addicted

Rasa macam nak RESIGN!

For me..
Kerja perlukan PASSION..
Tapi macam mana nak teruskan kerja kalau PASSION dah mula hilang??
Terus rasa macam tak ikhlas nak bekerja tiap-tiap hari.. *mengeluh kecil*
Rasa macam nak start cita-cita.. start to business minded..
*mengeluh besar* kalau takde modal?
hurmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Aidanisme said...

jom join akak bisnes jom.. rm30 boleh start dah..

BRO_MONDAY said...

cik bam²s : wah..mengeluh panjam nye dia...adesss, jangan putus asa, buat apa yam kite minat...settle..('',)

ejulz said...

nak keje bersih rumah ejulz x? RM5 sehari.. koh koh koh

afifahadit said...

ehh wat jela keje yg ko wat 2..kate xkesah asalkan dkt,, hahahaha*gelak setan*

b a m b a m ' s said...

@afifahadit
ini bukan dekat-jauh young kids..ini pasal kerja dah boring..duhhh~!

kes kau lain dengan aku ehhh..harap maklummm..

aku yer 2 thn keje..keje sama jek..bukan mcm org tuh..hahahha..keje sbulan nak resign!kah3..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...