Bambam's Addicted

Apa yang dikejarkan lelaki macam SETH TAN tuh??!!





Sentap ek? no sentap-sentap babeh! ha ha ha ..
One of my friends.. update status..berbunyi begini..eh bunyi ker..ditaip ala-ala begini lar..
kenapa ramai yg mengimpikan suami seperti Seth Tan..? kenapa x mengimpikan suami seperti Rasulullah S.A.W..? Just wondering..hurmm..

Mama ziela..i pinjam status u kejap yer!ahaks~!

Yes!terus daku terkesima.. Why Seth Tan?
  • sebab dia hensem?
  • sebab dia kaya?
  • sebab dia romantik?
  • sebab dia setia?
  • sebab dia bagi bunga sejambak besau?
  • sebab dia bla bla bla and bla..
Well, kita hidup dalam realiti.. nak berangan boleh kot..asal jangan nak over limit sampai sasau dah lar.. Jangan sampai dibezakan suami sendiri ngan Seth Tan leh lar.. dibeza-bezakan lagi..dah dosa ek..huhuhu..BF takper..sebab tak sah..errrrr.. Baik bermimpikan suami contoh seperti Rasulullah s.a.w kan elok.. :) macam dalam LINK nie.. lagi sweet kot dari Seth Tan??


Footnote: Yer..daku selalu berangan nak laki macam Remy Ishak.. =.=! ubah persepsi sekarang.. :) Terlampau Obses kan masing-masing ngan tele-drama Nora Elena??! ^^, daku dah miss berapa episod dah pong! nasib baik ada TONTON!



9 ratus ribu orang tambah perasa! :):

EYFAalias said...

sy nk botak juvana. ahaha. xsuka laki mcm seth tan. huhuhu

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tetap cik bambam setia dgn remy ishaknya walau dtg fenomena seth tan tu.. kekekekeke.syabas cik bambam. sy sudah cukup adanya en hubby bersama.. apa yg perlu kami sama2 buat adalah memperbaiki diri dr masa ke semasa agar menjadi yg terbaik kpd diri masing2.

mOon jOhari said...

...hehehehe...yup...sebab2 yang dinyatakan dia ats mmg semua pmpn teringin....

b a m b a m ' s said...

@THE LEKAT LEKIT STORY
hahaha..tau xper!setia ngan remy i kan~ verangannn~! ahhaha

b a m b a m ' s said...

@mOon jOhari
Rasulullah s.a.w pon ada gak ciri2 di atas..terlebih-lebih lagi kot.. :P

sYafIk-wAy said...

seth tan pun baik . aku lagi baik . haha

solomolo said...

tak abes2 ngan R.I dia...

EZAN IDMA said...

hahah tak penah tgok nora elena. kkeke

Redbloodsnow said...

a'ah tu la kan. setuju giler dgn status tu...hikss

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...