Bambam's Addicted

Pandai budak-budak buat sistem barter kan!

Budak-budak nie kan.. dorang nie kadang-kadang memang panjang akal kalau nak kan sesuatu.. nie nak story.. anak-anak buah den.. CB kan sibuk buat felt craft tuh.. pastu budak-budak nie pon pantang lar tengok mende alah nie yang gebu-gebu montel macam achik dia.. ahaks~! So, dorang nak.. achik dia kan garang! penat achik menjahit sampai jari luka kena jarum.. =.=! Korang senang-senang jek minta kannn??!!

Achik kata.. kalau korang nak.. achik jual RM2 satu.. hahahahahhaa.. giler kejam achik kau! ngan anak buah sendiri pon boleh buat bisnes! kekekekekeke.... tapi dorang takde duit.. Pastu si mamat panjang akal nie.. si Aqil.. dia mana dapat idea tah.. dia pon cakap ngan achik..

Aqil bagi achik air kotak nie.. pastu achik bagi Aqil otomen nie! bolehhh??!!

Hahahahha.. genius gak ko kan.. air stroberi lak tuh.. achik pon bagi lar.. kekekekekek.. boleh-boleh.. achik lepaskan kali nie.. tapi achik buatkan yang lain.. yang itu kawan-kawan blog achik punya.. adiah deme tak siap-siap lagi.. ya ampunnn yo top commentors! huhuhuhu

Kena paksa bergambar..! Kalau tak, tak dapat otomen! ehhehe




Tapi hareeemmmm~! esok pagi.. achik bangun.. nak minum air susu stroberi tuh.. dah takde dalam peti sejuk.. budak-budak nie dah balun! hampeh betol~! buruk sikuuuuu~!! (hahahahahhaha) Then si Dina lak.. nak buat sistem barter jugak.. jenuh lar dia nak cari barang nak ditukarkan ngan key chain butterfly tuh.. Korang tahu dia tukar ngan ape??!!! meh scroll down!




















































































Pistol kertas leh achik? tukar ngan butterfly??!
Fengsaaannn achik kau.. nak buat apa lar achik simpan pistol kertas ko tuh Dina oi.. achik nak main tembak-tembak ngan saper nie?? adoi~!!!

Footnote: Adiah nak pos next week! terima kasih kerana menunggu.. even tak lawa pon korang kena terima jugak! ahhahahah.. :P


8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

EZAN IDMA said...

achik die baik hati tol!

THE LEKAT LEKIT STORY said...

bukti anak2 buah cik bambam memang cerdik.. kekekekeke

shiema sufian said...

diorang dah ade pendedahan awal. dan diorg dah tidak mudah ditipu dah..

Nurul Jannah said...

hahhaa..comel laa anak buah CB :)

Mohd Izzar said...

hahah...comel nya^^

solomolo said...

hahahaha...

Fadzillah Kamarudin said...

cute...
heheh...


CB bagi adiah felt otomen ka??
ingat otomen...ingat CB...
=)

eB ezrin said...

cb, aed nk gaks ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...