Bambam's Addicted

Buy lense from Groupon! Yer... saya mangsa terpengaruh! :)

Siapa kata shopping online tak seronok..!!! best wooo.. semua hanya di hujung jari.. and baru saja tadi telah berjaya menghabiskan duit sebanyak RM35 untuk sepasang lens dari Korea yang bermutu tinggi.. siap dapat discount 50%! :)

50% discount okehhhh~!!
Siapa tak suka diskaun kan? ngehehehehhehe.. jadilah pengguna yang bijak.. CB dah beli satu.. sebab lens dalam simpanan pon ada satu jek.. kang takde back-up susah lak.. =) Meh nak terangkan steps nak beli using Groupon nie..

1. Korang kena lar REGISTER dulu.. baru leh beli.. standard ler tuh kan.. Klik REGISTER nie dulu..

2. Cari lar iklan macam kat atas nie.. or korang nak purchase promotion lain pon boleh jugak.. So, memandangkan CB beli lens.. CB tunjuk beli lens lar yek.. :P

Klik BUY NOW
3. Then korang baca lar terms semua..


Nak bagi kawan pon boleh... just klik BOX tuh lar.. then for those yang ada token.. leh lar redeem kat sini.. tapi memandangkan daku leh terlupa KLIK kat token tuh tadi.. tak dapat lar diskaun lagi RM2.. arggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh~! nyesal giler.. kalau idak.. dah dapat price RM33 instead of RM35.. ehhh.. kita kan suka diskaun!! ngeeee...

4. Then korang leh lar wat payment.. nak guna credit card boleh.. nak guna online banking boleh.. memang dah ada choice kat bawah tuh.. so den guno lar cimb clicks! ngehehehhe.. orang takde kredit kad..gini lar gayanya ek.. :P

Dapatlah CONFIRMATION!
5. Habis dahhh ker?? lom lagi.. kena baca abis terms tuh dulu.. then dia suruh emel kat supplier dia.. depends on promotion lar kan.. ada yang terus masuk book.. tak yah nak emel-emel lagi.. 

Emel jangan tak emel!
6. Lastly.. dah emel... tunggu lar confirmation dari supplier.. amek masa sehari dua lar jugak.. then dia akan pos lens terus ke rumah.. free postage!!! kalau beli kat luar..online blogshop.. susah sikit nak dapat free shipping nie kan? :P 

- Habis cerita -

Ohhh..CB pilih yang mana ek? kaler apa? lebih suka natural.. kaler gray! :P


Details: (yang highlight hitam tuh memang den berkenan!)
  • 6 colours to choose from the InnoColor (Big Eyes) range.
  • Iris-enlarging effect.
  • Lenses last up to 3 months.
  • Power ranges from -0.00D to -5.50D.
  • Comfortable all-day wear with UV protection.
  • Awarded Quality Assurance Standard ISO 9001.
  • Free nationwide delivery.

Leh ar terasa macam minah Korea untuk 3 bulan! wewiettt~!


6 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Finaz Jaafar said...

uii cntik lens tu,,nanti da dpt update kat entry taw=D

Myra Jay said...

Memang best kalau dapat yang diskaun kan CB.. berbaloi2 :)

tiefazatie said...

wah...best kan..hehe

b a m b a m ' s said...

@Finaz Jaafar
will doooooooooooo~!! ehhehehe

b a m b a m ' s said...

@Myra Jay
kan2 MJ! ahhahah.. suka kalau diskaun byk2 nie.. ngeee~

b a m b a m ' s said...

@tiefazatie
x beli ker dear? :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...