Bambam's Addicted

Abang Jep menanggg! Nabil jugak untung!!!

Seronok Nabil..!! even no. 3 tapi adiah dia dah macam JUARA.. orang yang JUARA pon tak dapat banyak macam diaaaa~! rezeki kau lar Nabil.. Alhamdulillah tuh.. dah naik balik nama kau nie.. jangan buat yang bukan-bukan ek.. kang ada kena sumpahan pengemis tuh nanti kannn~!!

BUT, apa yang shock giler! tak ku sangka SEPAH menang! bajet JOZAN.. coz dia kan ada PEMINAT FANATIK sangat even kekadang lawak dia takde lar menjadi sangat.. errrr.. SEPAH jugak daku minat.. dari RL3 sampai sekarang.. i lap u lar Abang Jeppppppp~!!!

Nak pergi ulang tayang muzikal komedi Sepah lar..

 TERBAIK deeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr~!!!


Evendo ada yang tak puas hati SEPAH menang~! kekekek.. bese lar.. adat bertanding.. ada menang ada 
kalah.. ada kena sorak menang ada kena boo.. Ehhh.. kan rezeki masing-masing.. ALHAMDULILLAH saja lar kannn! :) Ehhhh..lagi satu.. tak kisah lar dia orang Johor ker.. N9 ker.. takde kena mengena pongggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg~!!! :D

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Azhafizah[フィザ] said...

tapi saye orang johor..hihi..sepah mmg terbaek!leh buat org gelak tak hengatt

Fitrihadi said...

lawak sepah memang terbaik.. cayalah!!

cik pulau said...

Sukanya dia..
cik pulau tak pernah layan pun..
hahahaha

Sunah Sakura said...

ahahah~ sama la kiteeeeeeeeeeeeewwwwwww~ suke sepah gak!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...