Bambam's Addicted

YES! I'm a JOHNNY ADDICTED! stimbot-stimbot-stimbot!

Certain people ada yang tak suka stimbot dekat Johnny.. so depends pada citarasa masing-masing lar kan.. sendiri punya lidah.. sendiri punya pasal lar nak makan aper yer..hehehhehe... First time makan stimbot Johnny nie dulu ngan my bro.. CB nie orang bawa makan.. baru leh merasa makan mende pelik2 nie.. kalau tak.. dok umah makan apa yang omak den masak lar.. kalah chef wan okeh! :D

Kalau kat Johnny.. dia punya main dishes adalah STEAMBOT! dia punya sup biasa jek.. takde lar sedap sampai daku nak gila bayang kan.. tapi yang tak leh lawan dari mana-mana pengusaha stimbot yang CB pernah makan adalah DIP SAUCE dia.. daku leh hirup macam hirup sup okeh!hahahha.. Teringat makan dengan BUDAK NIE.. dia kata daku minum sos.. --'

Orang Johnny nie lak.. kedekut nak bagi sos.. so dia bagi half jek dari mangkuk tuh.. so as usuall CB akan minta FULL! and refill kali ke-2.. ikot hati nak tapau sekali.. so leh lar makan dengan makanan yang lain.. nampak tak aku gila ngan sos dia nie.. ape tah dia bubuh dalam sos dia nie..

Nyummy-nyummy!!!
Pendek cerita.. CB akan makan stimbot johnny nie at least sekali sebulan.. errrr.. kalau keluar mana-mana.. and ada Johnny.. kompem for lunch den poie sano.. price dia pon affordable.. berbaloi ngan apa yang kita makan lar..

Saya pon kaki Johnny jugak.. 
Muka makin membulat.. yes i know.. so stimbot elok untuk diet kan? kan? kan?? 
--' 
Makan nak sedap.. Minum air kosong pon takper..
Kita seranggggg~!!
Minah nie pon SOS penuh okeh!hehehe
Telur nie.. ada kenangan sebenarnya!haha
CB keluar ngan BFF pon... dorang pon giler makan steambot Johnny jugak.. So, takde nak berebut tempat makan pon ngan they olls tuh.. Telur tuh pulak.. one of my besties suka sangat makan telur.. hahahha.. Jadi lepas makan benda2 stimbot nie.. LAST mesti tinggal BIHUN and TELUR.. 2 benda nie mesti tak habis makan.. Tapi telur tuh my besties yang akan habiskan kedua2 biji sekaligus! hahaha..

Cik Yana nie letchurer KPTM Bangi..
Hahhh.. mesti ada anak murid dia skodeng kat sini kan!hahahahhaha.. yanaaa.. kau tengah cuti skang kan.. Nanti balik dari JB kita gi makan stimbot dekat Alamanda ek! :D Ini salah seorang kaki Johnny jugak! hehehe

Inilah MINAH TELUR! :
Nak try makan kat Flaming Steambot la pulak.. dengar citer sedap.. nak try jugak! hari tuh dah masuk Flaming steambot dekat sebelah Sunway Pyramid tuh.. tapi tak tahu lar weekends dorang buka after 5.. ingat nak makan untuk lunch.. sekali tak buka.. kecewa betol! Next time nak serang jugak! nak makan cookis dip choc tuh! Ada sapa2 kat sini kaki-steambot jugak ker? Jom makan sama2 jom! korang belanja CB! hahahha

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ratus ribu orang tambah perasa! :):

AnneRaini said...

betulla..sos die tu memang mengancam....syedapp

NM02 said...

windu kat tomyam johnysssss

Arol Mubin said...

Tak pernah makan stimbot lah. Apa kata CB belanja Arol stimbot, okay tak? Tak baik kedekut, Tuhan marah. Bhaha. ;D

b a m b a m ' s said...

@AnneRaini
terbayang2 sos dia kannn!!hehehhe

b a m b a m ' s said...

@NM02
kalau tomyam kena tambah rm10 kan kak? x kose mak..!hahahha

b a m b a m ' s said...

@Arol Mubin
boleh!meh dtg Nilai!hahahahha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...