Bambam's Addicted

Lelaki yang perlu wanita jauhi..!

Minta simpang semua ek! Moga-moga tak terkena kat CB dan korang semua..huhuhu.. yang bujang.. mari kita elakkan lelaki-lelaki macam nie.. tapi kalau dah JODOH.. redha lar yer.. :P

Lelaki yang inginkan temannya mirip EX-GF!
Kekadang dia nak lupakan ex-gf dia tuh.. dia akan cari pengganti supaya hal lama tak terungkit... okeh fine nak cari pengganti.. tapi ini nak cari pengganti yang mirip perangai/ wajah sama dengan ex-gf.. pastu nak banding2 kan lak.. perggghhhh~! Kau ingat kami nie DNA sama ek? personaliti setiap insan adalah BERBEZA beb!

Lelaki yang sering MENGHILANG
CB pon ada gak sorang dulu.. mula-mula elok.. bila dah lama-lama.. hilang memanjang.. kata masuk hutan lar.. padahal ko bukan askar pon.. takkan lar masuk hutan berbulan-bulan.. Hentah-hentah jaga bini kat umah kannnn!!! Kalau nak cakap nak.. at least kita boleh tunggu.. kalau nak buat spare part.. gi belakang Lorong Haji Taib lar ek.. Dissapointed dengan terms menaruh harapan palsu nie.. 

Lelaki yang TERLALU SEMPURNA
Kalau ikot logik akal lar.. takde orang sempurna pon kan? So, kalau kita nie kaum perempuan nampak seorang lelaki kacak bergaya, berkereta BMW bersiri-siri dan mudah mengayat.. jangan mudah terpedaya.. bukan per.. kekadang dorang tuh berlakon jek pon.. kekadang ada niat tersembunyi gituh.. so jangan mudah goyah iman di dada tuh.. (walaupon Remy Ishak datang menguggat???cair mak taw!)

Lelaki yang TIDAK BERETIKA
Nak ajak date depan umah dia jek..tak pon area dekat2 ngan dia lar.. pastu suh datang jumpa dia naik transport sendiri.. yang lagi tak beretika.. belanja keluar date pon manjang GF ko bayau.. perggghh.. baik korang say hi-hi dan bye-bye lar.. mengambil kesempatan namanya tuh.. nak share duit takper gak.. bukan per.. pempuan nie boleh accept kadang2 poket korang tuh bocor tau.. Jangan kita dipergunakan kemudian hari sudah ler yer.. 

Lelaki yang TANGANNYA RAMAH
Walawehhhhh~! daku memang sensitif betol yang jenis gini.. tangan tuh parkinson agaknya.. tak reti nak BEHAVE! bajet BINI ker nak memegang sesuka hati.. even dah kawen pon.. tak payah kot nak tunjuk kemesraan depan orang ramai.. tak manis ar.. Get ur own room okeh! :P

Sumber: http://www.koleksicinta.co.cc

nak tambah lagi satu lar.. Jenis lelaki yang paling CB rasa cukup meluat nowadays! 

LELAKI YANG DAH BERPUNYA /BERKAHWIN TAPI MENGAKU BUJANG/DUDA!

Kau rasa nak makan kaki aku meh ar dekat lagi!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Makbed said...

hahahahhaaaa.....

yang last tu tak menahan tu. kekekekke..

Cik Mira said...

satu lagi lelaki yg sukaaaaaa menipu. gf ramai nak mampos. grrrr

AtieEsa said...

yanglast tu..aku pun pernah terkena..mmghangin satu badan

Momo Chan said...

hahaha..mmg nak makan kaki...kikiki

Zura said...

okey okey..kena ingat nie....

ejulz said...

Lelaki yang TANGANNYA RAMAH?? haHa.. kalau ramah buat keje xpe laa.. heHe.. jgn ramah ke tempat lain pulak.. :P

♥MiZz-siHa♥ said...

satu lg..lelaki yg perasan baguss!!hehe

ini aku? said...

aku lelaki camne ek? tapi jantan memang camtu.

b a m b a m ' s said...

@Makbed
sengsara jiwa nie makbed oi dpt laki cenggituh!huhuhu

b a m b a m ' s said...

@Cik Mira
laki golongan last sekali ler tuh! dah berpunya tp mengaku bujang.. perghhh~!

b a m b a m ' s said...

@AtieEsa
hahaha..samo lar kito yo! :D

b a m b a m ' s said...

@Momo Chan
ikutkan hati..penumbuk pon nak suap sekali tau!hahaha

b a m b a m ' s said...

@Zura
moh ramai2 beringat! :P

b a m b a m ' s said...

@ejulz
hey~! nie ramah ke lain tau!hahaha

b a m b a m ' s said...

@♥MiZz-siHa♥
laki dlm kategori TERLALU SEMPURNA lar nie..hehehe

b a m b a m ' s said...

@ini aku?
jadi lah LELAKI.. jangan jadi JANTAN ek.. coz JANTAN hanya untuk BINATANG!ahhahaha..

moga jadi laki yang SOLEH! :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...