Bambam's Addicted

Boleh ker kita JATUH HATI dengan hanya MENDENGAR SUARA?

Selalunya.. peribahasa Melayu ada menyebut..

Dari Mata jatuh ke hati..
Tak kisah lar kalau mata kau juling..
Asalkan kau punya mata! leh gituh?

Tapi kita tak pernah dengar orang tua cakap.. dari hanya mendengar suara boleh buat kita jatuh hati? but sumtimes it happen jugak.. Cer korang call CB.. tengok korang jatuh hati ker tak?hahahahhahah.. Well, my voice dalam phone and real memang lain.. sumtimes kawan CB sendiri pon kekadang pelik.. lebih-lebih lagi bila yang lama tak contact tuh.. Bila CB pick up calls.. mula lar tanya-tanya..

Ehhh..suara kau ke Aida?? Apesal macam AYU sangat nieh??

Habis tuh.. kau nak aku jerit dalam fon tak tentu pasal?hahahahha

I tak boleh lar tak dengar suara u.. rindu nak dengar suara u.. Suara u lembut jek.. macam buluh perindu..

Yeker.. i ingat suara i macam BULUH meriam! hua hua hua..

And ada jugak kes yang berkenalan melalui fon.. den pon samo gak dulu-dulu wehh.. time study.. dulu kan ada call 2 seconds yang free.. korang pernah tak? pernah tak? call max 2-3 seconds jek tau.. kalau lebih masa credit korang kena tolak..hahahaha.. time CB study matrix dulu memang popular ar ngan benda nie.. sampai ada kawan2 den call BF dorang 2 saat jek.. call-letak-call-letak! aku pon sama gak dulu! hahahahha..Kami gelarkan CINTA 2 SAAT!

Pastu budak-budak nie mula lar menafsir suara masing-masing.. Kalau lelaki.. suara dalam fon merdu.. (merdu ker terms dia? sedap lar suaranya.) meaning dekat luar dia tak hensem! Kalau suara macam suara itik and siunds funny tuh.. kat luar dia hensem! so readers lelaki? cer try rekod suara korang.. mana kategori korang nih?? hehehe.. but kalau perempuan den tak tahu lar.. so far normal ikot lunak suara and face masing-masing kot.. Suara i buluh meriam.. tuh muka macam orang kena meriam jek.. gituhhhhh???!

Kesimpulannya.. Cb dah JATUH HATI dekat DIA nie lar.. hahahahhaha.. boleh gituh? Terpengaruh ngan Irine ar nie...!!! aku dah lar memang kaki rock kapak! leh lar Saudara Ajek nie nyanyi lagu2 gini.. double jatuh hati.. --' itu jek sebenarnya.. 

Nak sambung dengar dia nyanyi.. sedap lunak merdu u olls~! Kalah AF and MENTOR! dahhhh! NOKTAH!



Sedap kannnn!!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

cik ayin said...

penah jadi kat saya..huuu

ini aku? said...

jatuh hati ngan suara emm.. cam penah je wee..

Ultraman Mebius said...

Pompuan pn lebih kurg je mcm laki..jgn tpengaruh kalo suara dorg sedap..kalo lunak sgt lg ler..hahaha..

myamyza said...

keh keh keh...kelakau
salam kenal ya..
http://mummymyza.blogspot.com
i follow u..
jangan risau suara i cunn!!.. motip??

b a m b a m ' s said...

@cik ayin
yeker? by call or just dgr lagu jek nie? :P

b a m b a m ' s said...

@ini aku?
kau dgr suara aku ker??

wahahaha.. :p

b a m b a m ' s said...

@Ultraman Mebius
wahhh!! otomen singgah belog den!! ahhahaha..

yer..sama jek laki perempuan.. but diff jantina mesti compared ngan jantina yang lain kan.. :P

b a m b a m ' s said...

@myamyza
suara cun means SEBALIKNYA nie!hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...