Bambam's Addicted

I'm just CURIOUS lar!

Bila login FB kan.. then ternampak seorang kenalan lelaki.. kawan dia ramaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai sangat.. alar.. normal lar tuh nak berkawan.. main add sana sinun.. its normal for FB and twitter.. tapi yang daku heran bila.. kawan-kawan baru dia.. semua lelaki.. and itu still hairan tahap average.. tapi bertambah pelik bila kawan-kawan laki baru dia.. semua HOT MACAM MODEL MASKULIN! Kalah Remy Ishak i u know..!!!

So, mula lar ada 2 perkara yang blink-blink dalam kepala hotak den nie..samada..

  1. Kawan-kawan kau memang semua super duper HOT kot..
  2. Kau gay!
Ok..aku tak kutuk lar!aku curious jek!! faham curious tuh aper? rasa ingin tahu yang menebal.. FINE aku jeles aku takde kawan-kawan macam model majalah maskulin but ada lar sikit-sikit..tak ramai macam dia!hahahhahahha.. alahai.. kawan pon nak kena cari RUPA jugak ker! Different kan kalau perempuan yang ada kawan ramai perempuan compared than men.. i dont know why.. IT'S JUST AWKWARD kot!

MASKULIN ker nie???takotttttttttttttt~!!


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ratus ribu orang tambah perasa! :):

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

Gambar apekah itu?? Ggrrrr!! Gelik!!

LoLLa AdeLLa said...

wahhhhhahahaah CB ! Gambar ape tuu .ensemmm ?

Zura said...

eeeee...buruknye..

mommyYen said...

memang mudah nak kenal ciri2 lelaki tak straight ni,cuba tgok kat photo dia juga,then apa yg di post kat wall..mesti lelaki juga yg banyak say something kan..?

*pandangan i je ni sbb ada dua/tiga dlm fren list i pun mcm tu..n diorang kompom GAY...*dunia kan..mcm2..

shandye. said...

mana... mana? meh nk ushar sket... mana nk taw mutual friends dia dgn aku ke... sah2 la klu aku mutual friends dia aku kenal dia sapa. wakakakaka....

p/s: tolong singgah ke link ni [Nikon Extra Ordinary Angles] & tekan 'LIKE' buleh tak? thanks in advance!

b a m b a m ' s said...

@☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼
hahahah..den pon goli melihat~!hehe

b a m b a m ' s said...

@LoLLa AdeLLa
ensem ker?hahaha..dia gegirl lar!hahaha

b a m b a m ' s said...

@Zura
bila pempuan jadi body builder..ilang lentik badan kan..ehheheh

b a m b a m ' s said...

@mommyYen
ahhahaha..betol2..selalunya yg komen majoritinya adalah lelaki yang 'hensem' lak tuh.. T_T'

b a m b a m ' s said...

@shandye.
heyyyy~!! kalau dia mutual friend ngan ko meaning kau pon sama golongan lar!!haha..

LoLLa AdeLLa said...

eiii huduh toi badan gituhh !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...