Bambam's Addicted

Akan Ku Jumpa.. :) Ehhh..kenal Nadia Aqilah?

Ku mengatur langkahku
Jalan tanpa bayang-bayang mu
Langit dan bumi setia menemani ku
Matahari menyinar tak pernah berpihak pada ku
Ku kepanasan tanpa perlindungan mu

Hari berganti hari aku masih teguh menanti
Hadir diri mu dalam hidup ku ini
Rasa kecewa ada bila kaki kita penat berlari
Namun yakin ku kau kan ku temui

Ku takkan pernah cuba berhenti
Langkah ku mencari cinta
Yang ku tahu hanya tuk diri ku
Kan ku terus cari sampai hujung dunia

Kerna ku tahu akan ku jumpa diri mu
Dan ku kan terus menempuh mimpi-mimpi ku selalu

Ku lihat semua gembira
Bila mengenali erti cinta
Senyuman ku beri hanya duka
Bila ingin teman tuk berbicara

Cinta jangan sembunyi
Mataku ku kabur mencari
Hadirlah dalam hidup ku ini

Cinta jangan engkau pergi
Bila langkah ku cuba
Untuk mengejar diri mu


Sang by Nadia Aqilah..yer..soundtrack lagu Syurgamu Ramadhan yang Azfar nyanyi tuh..tapi CB suka yang Nadia Aqilah nie nyanyi..alar.. korang tak kenal ker Nadia Aqilah..hurmmm.. Kenal dia starting citer SINDARELA tuh lar....yer..sama starting daku kenal kehebatan lakonan Remy Ishak jugak..hohoho.. SINDARELA nie memang one of my favourite movies lar! :P Then Nadia nie kan ada berlakon citer ngan Wan Sharmila & Shahz Jasle tuh..apa tajuknya? Tari Tirana ek? 

Nadia Aqilah
Nadia Aqilah nie dulu ada group jugak! Nama dia LUSCIOUS.. tapi dengar citer dah bubar dah.. Ni ada lagu dia ngan old group..sedap suara dia..suka sangat dengor..heheheh..latest single adala DIVA.. lagu okeh lar..funky jugak..tapi den lagi suko dongar lagu Akan Ku Jumpa tuh!teeeheee~!!




Footnote: She's a great actress and great singer BUT macam terlebih seksi lak dia nie kan???


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ratus ribu orang tambah perasa! :):

AYuNG said...

erm...dulu dia nih ada group kan...lucious ker apa klu x silap ayung..

now, dh gerak sendiri dah...

ayung nenngok dia nih dh macam jLo malaysia dah...seksaaa..lentikkk..haha

NM02 said...

akak suker lakonan dia. mmg menjadi. nak2 lagi kalu dia speaking... kelas nok!

b a m b a m ' s said...

@AYuNG
yer ayung..CB ada mention dlm entry..hehehe..VC dia pon ada..tp lebih terkenal dlm lakonan kan!ehhehe

mmg melentik lar dia nie!!seksi kann!huhuhu

b a m b a m ' s said...

@NM02
tul kan kak!bila dia berlakon..mmg marbeles!menjadi betol!huhuhu

LoLLa AdeLLa said...

sumpah . tak tahu lagu happee ?!

ejulz said...

ingatkan blogger.. x kenal la artis ni.. dia kenal ejulz kot.. haHa :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...