Bambam's Addicted

Dia seorang kaki PENGEPAU!

Pantang keluar ngan den..mengepau jek kejenyaaaa! nak makan aku bayar.. nak tengok wayang aku bayar.. Ini pulak.. nak beli beg! baru dapat keje katanya.. pastu selamba dek jek dia cakap ngan CB..

Aku dapat keje nie..kau tak nak bagi hadiah ker??

Ehhhhh..aku dapat keje dulu takde pon orang bagi-bagi hadiah nih!

Alar.. bagi lar aku hadiah.. aku nak beg nie!!! *sambil wat muka innocent..kononnya!*

Lepas tuh apa jadi??!!

Okehhh fine! dia berjaya mengepau CB beg nak gi keje.. --'

Matanya terpaksa di black kan!wahahahha..
Muka tak bersalah dapat pau CB sebiji beg.. dia tak tahu agaknya daku nie penat lelah keje nak kumpul duit go holiday! ewah-ewah.. so sempena dengan dia dapat keje.. CB beralah lar.. bagi ar beg sebiji.. dengan syarat 6 bulan gaji selepas nie aku lak pau!hahahahhahah.. Pastu nak gi makan lak.. nak makan mahal2.. perghhh~! nak gi mkn DELIFRANCE! ehh yeker ejaannya??

Tak koso den do nak BOLD kan mata kau lagik!
Korang tengok jek ar dia punya makanan.. tuh aku lak nak kena bayar tuh! dah ar balun salad aku lak tuh!hamboi2!!!

Opsssss~! CB makan soup jek beb!takde duit nak bayar kan.. --'
Nak enteprem orang yang kena PAU lak! hahahahhaha

Float sudah mengalahkan MILO TABUR den!

Acah mak enon.. mana nak kenyang makan sup jek.. heheheh.. so CB pilih pasta creamy mushroum ker aper tah nama dia.. sedap gak ar.. kaki pengepau tuh amek pasta seafood! tak menahan! semua nak seafood2 jek..

Terbayang cendawan sampai skang!

Air FLOAT dia lagi sedap dari A&W.. sebab cawan dia kot?hahhahah
Alar.. tak berapa nak mahal pon makanan dia..coz kite orang pilih makanan yang tengah offer! CB makan pasta+salad+air float dan semua itu hanya RM15 gituh..hehehe..okeh lar kan!kekekkekeke.. pengepau tuh lak sebab dia pilih air lemon tea so kena tambah ckit price..lebih kurang price tuh jugak ar.. berbaloi gak kan.. makan di tepi sungai The Mines lagik..hak hak hak.. :D

Itulah kisah seorang PENGEPAU and ORANG YANG KENA PAU.. hehehe.. alar.. yang pengepau tuh adek den.. tak kesah dooo.. manjang kuar ngan minah nie 100% den yang support.. sebab dia study lagi..so hari nie dia dah start keje! 1st time keje tuh!hahahah.. so boleh lar daku bebas dari belenggu kena taja dia!kah2.. aku nak pau dia pulak! sebab GAJI DIA LAGI BANYAK DARI DEN!

SEKIAN~!

Ehh..dia pon ada belog gak..gi ar terjah.. dia selalu pandang sinis belog den!hahahhha..gi jeling belog dia lak!uweekkkk~!!!


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ratus ribu orang tambah perasa! :):

As Yusra said...

hehee...na pau cik bambam juge. bole.? ^^,

ejulz said...

ejulz nak pau jugak boleh? heHe

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

dah pepandang jejeling ^^ agaga~

c-tea said...

ni sama gn ct..adoi..selalu kene pau..lau diri sendiri..rela pakai yang lama demi simpan duit..hehe

b a m b a m ' s said...

@As Yusra
hamboi..nak jugak pau CB tuh!hahahah

b a m b a m ' s said...

@ejulz
kuih pau nak? hahahahah

b a m b a m ' s said...

@☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼
nie pon suh pau gak ar nie eh..jeling2 nie..kekekekke

b a m b a m ' s said...

@c-tea
hahahah..kan ct.. sambau jek lar..hehehe..xper.. murah rezeki kita sok lusa nie..hahahha

kau kesah ke?? said...

eheh sian ko. nanti ko pau dia pulak. tapi takpe dapat pahalaaa.

b a m b a m ' s said...

@kau kesah ke??
ha'ah.. pk pahala gak nie.. pasni pk dosa aku sbb asyik kuar duit tak ikhlas jek!hahahahha..

aNiss :):) said...

lar.. adek ke?? ingat member... hehehe..

pissst : nak jugak CB belanje... hehehe =)

b a m b a m ' s said...

@aNiss :):)
adek CB ar...heheh..meh dtg cni CB belanja ok!hahahah

Gen2Merah said...

jarang dah makan mushroom skrg ni.. teringin nak rasa macam menu d gambar tu.. heeeee..

salam ukhuwah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...