Bambam's Addicted

Daku bukan BERKIRA nak KOMEN and FOLLOW orang..

CB suka komen belog orang lain.. sampai jadi TOP dalam belog orang lain.. sebab apa?

Dengan cara drop komen.. orang lagi senang nampak kita dari korang tinggalkan pesanan dalam shoutbox kan.. kekadang CB tak pandang sgt pon orang tinggalkn link dlm shoutbox.. KADANG-KADANG jek lar.. kekadang jenguk juga.. :P For me, tulis komen kat entry cara blogwalking paling IKHLAS rasanya.. :)

Drop komen bukan semata-mata nak tinggalkan JEJAK kita.. nak komen tuh biarlah ikhlas.. kok yer pon nak cepat.. baca lar entry tuh dulu sayang oi... jangan main sampuk jek.. or just baca tajuk and komen.. kekadang tajuk tuh takde related ngan entry pon.. kesudahannya kita jugak yang malu salah masuk rumah kan?

Dengan drop komen.. orang pon leh tahu pendapat kita.. tak kira lar kau tuh ANON or apa.. tak semua komen-komen ANON nie tak masuk dek akal.. kekadang memang BERNAS pon pendapat dia.. cuma orang yang tak suka nie.. hang main kasaq lar wehhhh.. hehe..

Kita tinggalkan komen jugak, boleh naikkan semangat bloggers untuk teruskan buat entry..! Dulu belog CB nak dapat 1 komen pon payah wehhh.. rs mcm malas nak menaip..hehe.. tapi skang so far.. Alhamdullilah kepada komentar tegar sekalian! :P

Pastukan.. CB memang akan terjah balik komentar sekalian.. i siap follow u olls lagik..hehehe.. itu memang ikhlas di hati.. tak yah suh pon.. and CB pon tak paksa korang follow den yo.. Buat sesuatu biar ikhlas.. tak nak lar nanti ada isue berbangkit...

Then kalau kita rajin komen dekat belog orang.. orang pon rajin komen kat belog kita.. ada give and take gituh.. tapi jangan lar sampai memaksa diri.. CB nie pon blogwalking baca entry..sumtimes tak tahu nak komen apa.. memang tinggal kat shoutbox jugak ar.. tuh ada CB dok jerit2 kat shoutmix korang... takde idea lar tuhhh! YUHUUUUUU~! :D

Konsep FOLLOW lak.. den MEMANG TAK KISAH SAPER PON SURUH FOLLOW blog masing-masing.. tinggalkan kat shoutbox sumtimes tuh kan.. I follow u.. follow be back.. tak kesah der.. tapi jangan lar sampai KAMU TAK FOLLOW PON WEH!! JANGAN NAK TIPU AKU KAU FOLLOW AKU! annoying okeh~

Just tinggal mesej SAYA NAK TAMBAH FOLLOWER, SUDIKAH JIKA ANDA FOLLOW SAYA? sumpah CB folo.. lagi berbudi bahasa and tak menipu kan?! CB memang amalkan konsep follow dulu terjah kemudian.. sebab kekadang tak cukup masa nak terjah semua orang.. huhuhu..

Footnote: Blogger nie bagi hadiah kalau komen banyak2!! :P

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

20 ratus ribu orang tambah perasa! :):

myamyza said...

suke dengan entri ini..

aanie said...

suka bila org datang komen..rasa entri tu dihargai...

sama mcm CB klu dah xde idea nak komen apa baru la jerit kat shoutbox...

eB ezrin said...

la, naper l;aks nih CB... elok jerk CB komen kat blog ahkak yg x glamer tuh ;p

Ainismaira said...

haha.. same la cam saye.. kalo xtau nak komen ape.. kene gak drop kat sb :)

- bwi setelah sekian lama xbw -

THE LEKAT LEKIT STORY said...

mcm tu jugak sy cik bambam.. sy lebih suka komen tp terjerit2 kat shoutbox. sy jenis kalau follow memang susah nak unfollow even jd apa sekalipun. org je unfollow sy kalau panas punggung dgn entri sy ke hapa ker. follow memfollow ni sy tak berapa kisah. kalau suka follow la.. sy akan follow balik. yelah.. bila dh ada jejak senang kita berkenaa]lan kan
TERKINI : HANTU HOSPITAL
TERKINI : LAGI ISU BLOGGER MAKI HAMUN DALAM BLOG

en solo said...

solo pon guna cara yg macam ni... bila kita komen kat entry blogger tu, barulah blogger tu tau ada yg baca entri dia...

♥MiZz-siHa♥ said...

hahaha...follow je kan..kt pon lbh suke komen dr tingalkan kat shout..kdg2 xperasan pon kat shoutmix tu..

Zura said...

akak pun xkesah nk follow org atau kalau org tue suruh follow tp yg kesahnye kalau dia ckp dia follow tp sbnarnye x..

akak mmg suke berkomen2 nie..

EYFAalias said...

betul tu bila ada orang comment baru semangat nak buat entry. ngeh ngeh ! kalau xde org comment rasa macam "xde sape ke baca entry ni? pnt je buat" hehehehe :p

b a m b a m ' s said...

@myamyza
thanks 4 liking dear! :P

b a m b a m ' s said...

@aanie
hehehe..giv me 5! yeahhh~! :D

b a m b a m ' s said...

@eB ezrin
eleh kak ebbbb!! x glamer smpi msk in-trend! pirahhhh~! ahhahaha..

kiter kan suka skodeng anak2 kak eb..ekkeke

b a m b a m ' s said...

@Ainismaira
kannn!! kang komen msk slh topik lak..hehehe

b a m b a m ' s said...

@THE LEKAT LEKIT STORY
ehhehe..tuh yg panas pungguq sbb mkn cili lar kot..hahahahha.. :P

betol lar..kita pon kenal dr komen2 kan..hik3..

b a m b a m ' s said...

@en solo
yup...baru rasa dihargai entry kita tuh kan! :P

b a m b a m ' s said...

@♥MiZz-siHa♥
xde hal nk folo2 nie..jgn guna ayat tipu sudah..huhuhu

b a m b a m ' s said...

@Zura
tuh lar pasal kak zura.. mmg ar kita tak kesah.. tp kekadang mmg rasa annoying org cenggituh..huhuhu

b a m b a m ' s said...

@EYFAalias
nnt CB rajin komen blog eyfa ek!hahahah.. SEMANGAT! :D

sy sham said...

salam saya suka blog ni dan orangnyer comel...jom ke blog saya juga...ajak kawan2 yer...
http://al-mukmin.com

b a m b a m ' s said...

@sy sham
terima kaseh! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...