Bambam's Addicted

Apa yang kita dapat lepas tonton cerita FAST & FURIOUS 5???

Tengok kat The Mines tadi.. dah lar system server down.. beli tiket punya lar kena beratur panjang.. isue tiket lak manual beb! macam nak masuk umah hantu lak! hahahah.. naseb baik ada seat.. duduk kat couple seat..cewahhh~ duk ngan boipren ker CB? mesti korang tanya tuh kan.. idok ler..duduk ngan adek awok jek..  kuar tengok wayang ngan baju formal baru balik intebiu.. gi kenduri kawen pon pakai baju nak gi keje.. hilang ayu kejap gi knduri kawen tak pakai baju kurung.. --'

Okeh..back to da topic..Wa berani cakap sama lu olang! cerita tuh sangat-sangat-sangat best! wayang selama 2 jam 15 minit full with action okehhh!! Perggghhhh~! banyak kasi menarik.. kelakar.. touching.. aksi yang tak memboringkan.. tapi kekadang dah dapat baca ape aksi seterusnya coz CB nie pengarah bersama! hua hua hua

CB nie dah lar tak suka laki botak.. tak tahu lar kenapa.. macam nampak orang berkepala botak nie macam criminal lak.. errrrr.. tapi selepas tonton citer tadi.. terus bertukar fikiran.. saya nak boifren macam Toretto tuh!hahahahahah.. macho giler der dia dalam citer tuh!

Journey balik ke rumah pon dah agak lewat.. dah malam gituh.. nak pergi cari tempat parking yang jauh lak tuh.. we all 2 sister beware pon macam ada criminal follow dari belakang! ahhahaha.. giler sengal! buka pintu pon nak beware.. jalan ckit asyik nak toleh belakang.. takot kena ambush.. -.-' perasan betol kami 2 beradik nie!

Dah masuk dalam kete..cepat2 lock.. yelar.. kang ada orang lain nak rampas kete den lak.. hahahha.. then speed kat highway dengan tetiba lampu minyak dah lip lap lip lap.. bawa pon dah macam GF Toretto! menciluk je kejenya.. dah lar hujan renyai2 tadi.. wat naya jek kalau jalan licin.. iskkkk.. 

Pengaruh TV memang beri pengaruh besar kan? Tetiba rasa skang nak register jadi driver professional! ker nak jadi GF perompak berkepala botak yang macho tuh? niat dah terpesong! harus rehat untu betulkan otak.. belog akan beroperasi esok hari JIKA otak sudah tenang.. =)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

20 ratus ribu orang tambah perasa! :):

cikguden said...

dah keluar ek citer nie. nak tengokkkk

Lee Chong Wei Juara Di Terbuka India

Cahaya Kehidupan said...

owh, tak suka citer aksi,suka citer kelakar....hehe

b a m b a m ' s said...

@cikguden
kuar dah!siler tgk!heheheh

b a m b a m ' s said...

@Cahaya Kehidupan
aksi+funny ler nie!best giler!heheheh

ejulz said...

tgk x ajak pun ek..

b a m b a m ' s said...

@ejulz
errr..citer THOR x tgk lagi!jom2!!hehehehhe

MiSzy DiaN said...

ehhh dah keluar kaa cerita tue?
alaaa nda tgk pn.. hehehe.. td tgk cerita the roomate :)

b a m b a m ' s said...

@MiSzy DiaN
sudah lar.. dah aku tgk td..x tau lak tetiba citer roomate versi lumba kereta lak kan?!hhahahha

afifahadit said...

ngeng!!!!!!!!!! dominic ak nye!!! ko amek la tuan kete yg dy beli dri abu dhabi 2...dh ade jodoh dh dri que bli tiket td..hahahaha

b a m b a m ' s said...

@afifahadit
hua hua hua.. aku amek HAN la! so aku bajet macam pempuan yang expert bawa kete! giler mengancam dia!hahahah

afifahadit said...

t han drive ko duk bcumbu ats riba lak...soklan:muat x???nek kenderaan apekah???? muahahahahahhaa

Zura said...

fully action...suke nie..nk tgk gaklah nti tp beli cd jelah..hehe

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

adohai.. dah berbulan2 x g nengok wayang.. kena nengok wayang gak la cter ni.. baru sound effect best ek :)

Joy said...

I pun dah tgk! mmg best! my husband ckp next wiken kita repeat tgk lg sekali...hehehhe

MiSzy DiaN said...

hahahaa.,.
ehh aku masih leading kaaa jf pengomen tegar d sni?? hehehee..

b a m b a m ' s said...

@afifahadit
alahai..bukan dalam kadar yg segera pon..aku naik ar kete sport yg besau ckit..hahhaha

b a m b a m ' s said...

@Zura
tgk kat TV x puas kak.. tgk wayang lg best!x rugi tiket tuh..heheheh

b a m b a m ' s said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine
betol!ade adegan dia letupkan bilik kebal tuh..smpi dalam wayang pon rasa bergegar sekali!gile betol!hahahha

b a m b a m ' s said...

@Joy
wahhhh..CB xde der tgk wyg repeat..heheh..hilang teuja nak tahu next action..kekekeke

b a m b a m ' s said...

@MiSzy DiaN
hahahah..aku kat belog ko pon sama rank dgn nelly!hahahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...