Bambam's Addicted

Selesai sudah exam! Esok intebiu lak!

Dah gaya exam SPA dah hah..nak kena exam dulu.. then ada ujian lisan lagik.. Mencabar gak ar jawab soklan tadi.. semua related pasal Malaysia-Indonesia.. yelar.. nak keje dekat Embassy Indonesia.. so kena jawab related pasal tuh lar kan.. bak kata pengawas peperiksaan tadi.. Bapak ape tah nama dia.. panjang sangat.. tak ku hingat..hahahhaha.. "Soalannya gampeng tapi Jawapannya yang agak sukar ya" yang hadir exam dekat 50 orang.. and 2 orang jek dari Malaysia.. kaget deh!

CB masuk embassy jek smua orang pandang.. dress up aku pelik or sebab aku orang Malaysia nie?? hehehe.. tapi itu tak kesah lar.. layanan dorang 1st class! memang berbeza lar kalau kita gi exam SPA..hehehhe.. yelar.. orang datang setakat 50 org boleh lar layan kan.. siap prepare breakfast and lunch untuk candidate! giler gempak.. nanti CB buat story apa yang daku makan ek..teeheee~!

Badan penat nie.. balik exam singgah Wangsa Walk lak.. tengok wayang citer Red Riding Hood.. citer okeh je lar.. bawa anak buah CB yang 4 tahun masuk sekali..nasib baik tak meraung nak keluar.. hik hik hik.. Penat dah.. esok ada intebiu lak.. parah betol nak communicate dalam bahasa Indonesia + English sikit.. huk2.. Lantak pi lar!

Kok bisa ditanya apa yang aqu tahu pasal Indonesia.. ku bilangin saja gosip Krisdayanti gituh... kawennya baru sebulan tapi udah mengandung 4 bulan.. atau aqu bisa ngomong Ashraf Sinclair laku di Indonesia saja? ataupon aku ngobrok-ngobrok aja lar deh!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ratus ribu orang tambah perasa! :):

en solo said...

good luck Cik Bam...

Tok Esah said...

gud luck!!

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kamu ngomong aja pasal lombok.. pasti genpak gitu. kekekekeke

MiSzy DiaN said...

wahhhh CB..
ko maw g indon kaa nati? hehehe..

b a m b a m ' s said...

solo: thanks!! :P

tok esah: mokaceh tok yoo!!hehehe

lekit: hahahha.. soklan yang ditanya! waduuuhhh~!! sensitif bangat deh!

dian: bukan ler..kerja di kedutaan indonesia! :P btw..jgn dingomong 'indon'.. sensitif bagi mereka.. :)

MiSzy DiaN said...

ooh... ok..ic.. hehee. sori2..

b a m b a m ' s said...

@MiSzy DiaN
interbiu tadik pon dorang dok soal terms tuh..huhuhu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...