Bambam's Addicted

Tonton Wedding Prince William & Kate Middleton LIVE on TV!


 Tapi dekat ASTRO pon ada ditayangkan LIVE jugak ari Jumaat nie..  But for those yang takde astro korang leh tengok online di HYPP TV! Kalau ASTRO offer dalam bentuk PAKEJ tapi Hypp TV offer dalam bentuk ala-carte! Means korang just subscribe channel yang korang nak tengok jek.. Kita berbelanja mengikot kemampuan kan! Paling rendah hanya RM3 per month!

For me DETAILS korang leh refer website HYPP.TV okeh..! :)

8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

eB ezrin said...

bambam tgk eh?...
ps: camner nk wat feedback tuh cb? leh ajorkan?

b a m b a m ' s said...

@eB ezrin
ok..nnt kita tinggalkn link dekat kak eb ek! :P

♥MiZz-siHa♥ said...

xtau cam ne follow u..singgah cni yea..

aNiss :):) said...

hohoho~ baik layan citer indon dari duk tengok majlis kahwen diorang... ngee =)

Syuxer said...

ai awak..saya singgah dari blog pak cek biola dari segmen blog review tuh..salam perkenalan dan follow u..

ada masa,singgahla blog kita ye..
http://syuxermelankolia.blogspot.com/

b a m b a m ' s said...

@♥MiZz-siHa♥
klik dekat otomen tuh dear.. :)

b a m b a m ' s said...

@aNiss :):)
waduh2.. sekali sekala kok bisa layan international sikit dong! ahhahaha..

b a m b a m ' s said...

@Syuxer
salam ziarah jugak.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...