Bambam's Addicted

Salahkan daku lak tak boleh follow ekkkkkkk...

Amboi..amboi.. nie nak wat netry suam-suam kuku tak berapa panas hah...  siap wat entry ek dik non... ekkekekekeke... alkisahnyaaaa???

Nak baca dengan lebih lanjut korang klik pic nie..
Beliau ni buat entry.. alar.. Cik Novel lar.. ehhehe.. dia kata dia tak boleh follow belog den sebab dia pakai netbook.. so saiz monitor dia adalah terhad untuk melihat tumbesaran belog CB nie..hahahaha.. nak buek macam mano.. den dah combined widget follower dengan shoutmix tuh.. sebab nampak kemas and santek gituhhhh kan..hehehehe..

Alar.. nak remove sayang pulak.. nak tanya ar.. korang ada masalah yang sama macam cik novel nie jugak ker? tak leh tekan butang follow? Kalau ada inform me k.. Nak remove sayang sesangat.. ape kataaaa... korang tekan jek butang FOLLOW dekat dashboard atas tuh.. ehheheh

Setel lar kot???
Cadangan diterima tak Novelgurl??!! ahahhahah.. Nie lagi sorang.. follower baru den.. takde LINK lak.. nak follow balik camano nie.. leh lar jenguk Cik Novel untuk mengetahui lebih lanjut pasal LINK BLOG korang kat profile.. ehhehe

Cik Fatihah.. tinggal jejak kat sini or shoutmix ek.. mokaceh~ =)

Footnote: Tambahan selepas diberitahu cik novel.. rupanya dia tak leh tinggal jejak dekat shoutmix den rupanya..hahahahahhaha... tuh lar.. baca tajuk, intro and penutup.. hayati entry tak nak ek..malu sendirik cik bambam ko.. maluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu~!!! maaf yer cik novel..kekekeke..

7 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Novelgurl said...

erk ? slh tu cik bambam oii..haha
bukan x dpt follow tp x dpt jejak kat shoutbox lorh..hahhaha

b a m b a m ' s said...

hahh?? x dpt jejak kat shoutbox mcm mana?? cer citer cer citer..hahahahaha.. tak paham den..ekkekeke.. blur manjang ari nie..ehhehe

c-tea said...

hehe...jangan blur sangat cb...hehe

b a m b a m ' s said...

semalam monday blues.. hari nie tuesday jazz.. ahahahah.. adehhh.. typo pon byk..x koso boto..huhuhu

aNiss :):) said...

hahaha =) sayang ea widget tu?? ngee =) kemas kan kalau combine cam tu.. hohoho~

Sunah Mohammad said...

hahaha~ kadang2 tak jumpa box followers, then tak jumpa bar kat atas tu gak..erk..terus tak dapat nak polo dah..

b a m b a m ' s said...

aniss
Itu lar.. penat menuntut ngan anis..hahahhahahha

sunah
ha'ah.. itu lg pelik... kena buh kat bloglist la gamaknya ek..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...