Bambam's Addicted

Kena kurangkan masa berblogging.. --'

Tak suka betul kalau dah jadi tahap macam nie.. Nak FB lak takde mood.. refresh manjang and takde benda yang menarek untuk dibaca.. Then blogging pulak disekat.. Apa lar nasib den..









































Broadband dah lebih kuota.. Sabau jek lar.. line tenet slow membantutkan CB untuk berblogging di luar dari kawasan rumah.. tak suker betol! Kena on9 kat umah baru lancar! Baca entry korang malam nanti je lar gamaknya.. Semua post ari nie auto publish.. Hilang kesegaran tahuuu!

So, berubah kepada permainan games di PC! woohooo~!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ratus ribu orang tambah perasa! :):

MiSzy DiaN said...

laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bayar laaa bil cpt.. beli kuota yg lebih besar..

pena rozie said...

Memang FB ari ni lambat + bengap...

solomolo said...

Cik Bam, blog solomolo dah kena remove...
;'[

miss ryrinn _ angin said...

tulaaaaa CB asekk online je . kan da lebih . HAHA :P

♥MiZz-siHa♥ said...

klau berukband lembap mcm siput..mmg lemau je rase.

Zura said...

hot je cm nie...

Novelgurl said...

tak pe best r 2 men game..ehe

b a m b a m ' s said...

@MiSzy DiaN
next bil x smpi lg dian..mcm mana aku nk byr dian??!!hahaha..xper2..aku dh tmbh kuota!kah3..

b a m b a m ' s said...

@pena rozie
kiter lmbt sbb berokben dah exceed..huhuhu

b a m b a m ' s said...

@solomolo
hahhhh!!itu lar pasal..CB jenguk blog solo tadi..kenapa remove lakkk!!!! wuuuu~ :(

b a m b a m ' s said...

@miss ryrinn _ angin
ahhahaha..on9 pon baca belog kamu jugak yer cik angin..ekekkek

b a m b a m ' s said...

@♥MiZz-siHa♥
bukan lemau dah..basi jadinya..huhuhu

b a m b a m ' s said...

@Zura
hot n spicy lagik!uhukk~

b a m b a m ' s said...

@Novelgurl
games lama.. malas nak main..kena donlod baru ar..huhuhu

shandye. said...

teringin nk pakai broadband.. tp ramai bloggers asyik bising pasal keburukan dia je drp kebaikan broadband... so berdolak-dalik nak beli ke tak. lol...

b a m b a m ' s said...

@shandye.
setiap perkara ade kebaikan n keburukan.. xde lar terok sgt pakai broadband nie..cuma macam leceh ckit bila dah exceed quota tuh..hehehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...