Bambam's Addicted

JASMINE SLALU HEPI kalahkan MAHARAJA LAWAK!

Tak serik-serik sungguh betol si Jasmin Slalu Hepi nie yang tak lama lagi tukar nama Jasmine Tak Hepi Selalu! kah kah kah.. Pelik jugak lar few days.. nampak ramai singgah blog Cik Bambam nie dari Indonesia.. dia pon dok nak tahu pasal si Jasmine nie jugak ek?? heheheheheh..

Korang tengok KEYWORDS!! Semua dok cari minah garik nie!


Page Views lak kalahkan Peserta Maharaja Lawak..
 Alahai.. tak leh lar nak femes Maharaja Lawak pasni.. ahhahahahahha.. *okeh.. jokes okehh!!*

Viewer from Indonesia increase suddenly!
Alahai Jasmine.. Moga kau nie dibukakan pintu hati yer.. huhuhu.. Dia ada banyak akaun FB beb!! korang tengok kat bawah nie!

Fuiyoohhhhhhhhhhhhh~!!
Sampai ada group KAMI BENCI JASMINE!


Buat bloggers from Indonesia.. Jangan berentam sama bloggers Malaysia yaaa.. Kita kan serumpun.. Bloggers Malaysia pon sama.. Jangan gaduh-gaduh orang Malaysia and Indonesia.. Yang Bersalah itu Jasmine.. bukan kita yang tak terbabit nie.. Memang lar.. Kerana Nila setitik rosak susu sebelanga.. Tapi Jangan marahkan nyamuk kelambu dibakar.. yer dakkkk??!!!

Footnote: Sampaikat shoutmix CB pon.. ada bloggers dari Indonesia tinggalkan jejak n salam ziarahhh.... heheheh.. Permisi dulu yaaaaa pakkkkk~!!! :D

6 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Zura said...

sapa jasmine tue..

b a m b a m ' s said...

@Zura
prvious entry kiter ada story.. try check.. :P

nabilah_2908 said...

tk semena2 si Jasmine ni hebat diperkatakan org kan..? huhu..

pernh gak singgah blog dia...tgk semua statusnya menghina...

si Jasmine tu create FB smata2 nk mengtuk agama Islam gak nye.. :)

sambut la salam dr org seberang tu yer.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
JOM UJI MINDA

TAYAR PANCIT said...

jasmine tu ade agenda die sendiri tu..dgn care kotor die je da buat ramai orang kenal die..plus kite share2 lagi la makin ramai org kenal die..abaikan je..hehehe..die nak carik gaduh je tu..hehe

b a m b a m ' s said...

@nabilah_2908
dia ada blog ker? ingt ade FB jek...heheheh

mmg sambut pon.. kiter tak bermusuhan tak semena2..ehhehe

b a m b a m ' s said...

@TAYAR PANCIT
nak sahre just minta kerjasama orang lain report n block profile dia jek.. bukan nak continue caci mencaci.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...