Bambam's Addicted

Segmen : Ady Budika cakap aku takde entri?

Dia yang cakap takde entri.. tapi daku adakakan jugak! ekkekekekek.. Kemain hang nohhhh.. siap leh wat segmen lagik ekkk~! hahahahahah..aku join lar..tanda support..teeheeee~!

http://www.adybudika.com


Sila lar jengah ke belog beliau untuk sertai segmen ini yang bakal berakhir pada tengah malam ini.. daku ingat nak join kul 11.59 mlm nanti jek.. tapi takut terlupa sebab malam nie kan FINAL RAJA LAWAK! hahahahahahha.. okeh2..pic yang dipertaruhkan!

Tak yah cerita banyak kot nohhhh.. daku tetap anggun di gambar itu!
Hang tunggu lar aku POSE ngan idea lebih FRESH untuk ko TIRU lak ek.. macam nak pakai dress lar.. ko ada dress tak? leh kot.. pakai dress ngan mini cardigan.. pasni ko tiru and emel kat aku balik nohhh..! hahahahahahhahahahah

REVIEW JANGAN TAK REVIEW~!!

6 ratus ribu orang tambah perasa! :):

AdyBudika said...

ahahaahah...mampos aku..ahahaahhah....

b a m b a m ' s said...

@AdyBudika
ini cabaran!hahahahhahaha..

Miss Ran said...

hahaha pandai pilih gambo

b a m b a m ' s said...

@Miss Ran
ahhahahah.. pedajal org mmg no 1!! teeheee~

solo molo said...

hahaha....
ayu u...

b a m b a m ' s said...

@solo molo
terlebih feminin!hahahahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...