Bambam's Addicted

Salah ke perigi mencari timba???? ker nak pakai gayung?

Ni nak share ckit..sikit jek ker? takper lar..bagi panjang sikit..hehhe.. broframestone ada buat segmen.. salah ker perigi mencari timba.. buat segmen nie pon sebab Ery Farieha ada tanya broframestone ek.. baca-baca tajuk nie.. tetiba ada mentol..lip lap lip lap! MENAREKKKKK~!!!

Persoalan skang nie.. salah ker weh kalau pempuan ngorat laki dulu???  okeh2.. tak sesuai guna ayat MENGORAT lelaki.. macam pelikkan.. salah ker kalau perempuan yang APPROACH lelaki dulu? hahhh..sedap ckit ayat..teehee~ Sebenarnya ikot keberanian seseorang jugak lar.. sebab kekadang ada gak lelaki jenis pemalu.. sampai berkurun pon tak nak beramah mesra ngan pempuan.. jalan tunduk muka ke bawah sampai langgar tiang lampu letrik tepi jalan.. =_='

Cik bambam ada pengalaman nie dulu..time tuh darjah 6.. memang baik ngan budak laki nie.. laki bila dah baik ngan pempuan.. mula lar pempuan nie nak feeling lebih..kannn..ker CB sorang jek yang rasa macam nie?errrkkk! dipendekkan citer.. CB dengan beraninya pergi hantar surat kat laki tuh cakap CB suka dia!wahahhahahaha..dapat ker tak surat tuh kat dia? tettttt~! dapat! dapat kat cikgu kelas! besok dtg kelas kaw-kaw kena perli.. datang skolah nak belajar! bukan bercinta! jelingan mata sinis menusuk terus ke mataku..naseb baik orang tak tau!and sampai skang tak tau ler laki tuh tau ker tak CB pernah suka kat dia.. and kami still berkawan sampai sekarang!hehehehhehe..KAWAN jek ponnn!

Mesti kita yang pempuan nie.. pikir..kita kan pempuan.. kena lar laki yang datang kat kita.. malu lar wehhh kita lak yang terhegeh-hegeh kat laki.. padahal laki tuh relax jek jual saham mahal ke main.. tapi dalam hati.. Tuhan saja yang tahu bertapa vangggaaaanya dorang tuh kan! wat muka tak leh blah kontrol hensem..perghhhh~ manis sikit muka leh..orang nak kawan jek dulu pon.. kang kalo serasi kita ON lar kan..bukan ker?

Kita pempuan zaman skang..tak kesah dah kot.. nak mula dulu atau tidak. kalau rasa berkeyakinan go ahead je lar.. asal tau batas dan tata kesusilaan sudah.. jangan lar pulak nak over-gedik kan.. Kawan laki CB ada cakap.. dorang memang suka layan pempuan gedik.. tapi bila pempuan tuh dah blah.. bantai kutuk ke main.. yeker weh? Susah gak kan macam tuh.. habes tuh nak wat mcm mana?

Laki senyum sekali.. kita senyum sekali jek lar.. dia senyum banyak kali..kita senyum 2 kali jek.. dia senyum banyak-banyak kali lagik.. baik korang blah..sah2 gila lar tuh!hahahaha..  So, kesimpulannya.. tak kisah lar laki or pempuan start dulu.. kalau dah suka cakap.. untung2 dia pon suka.. paling malang pon kena reject.. reject2 pon leh kawan lagi per.. dari korang dok syok sendiri perasan dia suka kat kita? takde lar menaruh harapan tinggi kot..

Skang nie tengah usha Remy Ishak lak.. puas anta mesej cakap suka! hampeh tak berbalas!muahahhahahhaha.. 


10 ratus ribu orang tambah perasa! :):

topimagine said...

hehe.. gud luck k.. xsalah pon perigi cari timba... sebab timba tu pemalas nk gerak.. haha

b a m b a m ' s said...

@topimagine
tuh ar..timba2 skang dah jadi perigi..! =_='
hahahahhaha..

nanakimie said...

thanks dear infom nana sal banner tu..hehe..nana xambek pot sgt pun.tu yg ketinggalan tu..iyola,sonok join GA jew kan:)

b a m b a m ' s said...

@nanakimie
nana nie sama macam kak ct manis! x update banner HB..CB gak yg remind kan..hehehe..xper.. hehehhe..welcome! :P

eb ezrin2 said...

lip lap lip lap ;p

Bro Framestone said...

cam mane sampai kat cikgu ek

Biela Yusoff.. said...

huhu...ye akui kata2 kak..tpi xslhkan perigi yg mulakan dulu..tpi taula jagk bats2nya jgnla terover sgtt..huhu....http://chococoklate.blogspot.com/2011/03/salah-ke-perigi-mencari-timba.html..nie pndpt biela plk..sudi2la sggh ekk..huhu(^_^)

b a m b a m ' s said...

@eb ezrin2
apa kak eb..nak psg lampu lip lap lip lap jugak ker..heheheh

b a m b a m ' s said...

@Bro Framestone
minta kwn sampaikan surat..sekali cikgu ternampak..terus kena rampas! huaaaaa~! malunyaaaaa~ T_T'

b a m b a m ' s said...

@Biela Yusoff..
hehehe biela.. bese skang..laki skang terlebih pemalu dr pempuan..huhuhu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...