Bambam's Addicted

Mencari identiti yang hilang..

Dulu.. emak pernah berpesan.. Kalau aku bangun pagi.. dan dapati banyak benda yang merungsingkan kepala.. carilah Yang Esa untuk mengadu nasib..

Dulu.. ada kawan berbicara.. kalau dah tak seronok nak bekerja.. bangun pagi terpikirkan kerja.. maskudnya kita hilang keseronokan untuk mencari rezeki.. hirah lah mencari kerja yang lain.. buat apa diserabutkan kepala yang kian runsing...


v_v' 
Real situation is:

CB dah jemu ngan keadaan sekarang.. rasa nak berjirah ke dunia luar.. penat lar berhadapan ngan orang yang ada mentaliti kelas ketiga nie.. betol-betol nak cari keje luar dari KL and Selangor.. tapi mak tak izinkan.. macam mana? penat lar facing ngan banyak drama dunia nie.. =(


13 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Finaz Jaafar said...

sabo jelaaaa

THE LEKAT LEKIT STORY said...

cari keja lain tp mengikut nasihat mak la.. alahai KL & selangor kan byk keja. Restu ibu pun penting tau Cik Bambam

b a m b a m ' s said...

@Finaz Jaafar
penat bersabar ler finaz..huhuhu..

b a m b a m ' s said...

@THE LEKAT LEKIT STORY
nak gi negerei org len lak lekit.. cari environemnt baru.. kalau dok cni..sama jugak.. =|

Nurul Ain Umor said...

cik bambam...eh aku kene pangey ko CB gak ker? hahaha..

da name pon idup...perlu la ade drama..even berhijrah kat luar kl/s'gor pon,CB ttp akan tgk drama2 ini...drama dimane2..hehehehe(^_~)

b a m b a m ' s said...

@Nurul Ain Umor
ahhahaha..suko ati ekau lar nak panggil den apo..kekekeke..

aku nk cari drama swasta yang len..skang ni asyik tgk sinetron yg sama..aku dah jemu! :D

AdiaLuze said...

Ikut la kata mak tu.. Lagipun, bukan senang nak cari keja luar dari KL ngan Selangor ni...

Percayalah...org2 yang berfikiran kelas ke-3 ni kat mana2 pun ader...

P/S : Dik..kat shoutbox tu, camne awak letak gambo otroman fired tu ???

b a m b a m ' s said...

@AdiaLuze
nak try environment baru kak.. nak try berdikari..huhuhu..kang x sesuai blk KL balik..wahahahha.. :P

kiter amek kat cni..
http://www.emoticonsbox.com/

Anis Akhir said...

buat tak heram saja dgn org2 macam tu...huhu

b a m b a m ' s said...

@Anis Akhir
kalau manusia tuh leh lar buat do no..ni kalau keje dah boring..mcm mana nak wat do no..huhuhu

lipan lapa said...

cb maner2 tempat samer jer tau, akan ader masalah yg sama gak, mind set sgt penting pada waktu pg atau waktu kite baru bgn tido, always positive yaww!!!!! (cakap senang kata orang tua) hehehe peace

b a m b a m ' s said...

@lipan lapa
mmg ar..kat mana2 akan ada mslh...but at least kita bertambah experience! hehehe..

hey machaaa! lama hilang..blog pon tarak update ar..!heheheh

lipan lapa said...

hahaaha macha bz la adik manis, sana offshore ada kerja...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...