Bambam's Addicted

Kenal binatang SIAMANG tak?SIAMANG pon tak bawa kete macam ko ngokkkkk!

Betol-betol rasa nak menyumpah hari nie.. walaupun perjalanan sehala ofis ke rumah hanya mengambil masa 15minit.. tapi tadi.. CB pecut jadi 10 minit.. then 10 minit lak tuh.. rasa macam sejam perjalanan! and sejam tuh masa yang agak lama okehhhh.. 60 minit! 3600 saat! nampak tak berapa lama kalo korang dok calculate selama 3600 detik?

Just imagine.. singgah Shell nak pergi beli roti.. then berlalu keluar.. keluar jek jalan besar.. jalan lancarrrrrrrrrrrrr punye.. takde kete sgt.. jln x jem..even memang tak pernah jem pon pergi-balik keje.. :D syok kn?kekekekkeke.. okeh2 sambung citer.. then berenti di trafic light.. amek side kanan.. lampu hijau jek den pon blah lar kan.. then teiba ada kete laju berdesup kat blakang.. dok menyondol baekkkkkkkkk punya.. rapat2 macam nak cium montot kete gua!



Dalam kete mula lar nak mencarut.. apa ko tak nampak belah kiri aku ada kete? ko nak aku bagi laluan macam mana! ko reti sabar tak?? yang orang nie tak reti nak sabar! teruskan menyondol! adoi! sakit lar jiwa aku! dapat jek line free kat belah kiri.. CB terus cilok ke sebelah.. hahhh... berdesup laju ko.. then tetiba slow..pftttttttttttttttt~! tak sengaja tuh?? tak rasa nak bagi kaki kat driver tuh?? *urut dada*

Then... ingat dah ok lar kan.. tetiba kena follow lak ngan van putih.. menyondol jugak! heyyyy~! aku dok line kiri lar ngok! nak potong gi kanan lar! dah lar tak nak potong.. then leh follow blakang rapat.. main lampu tinggi lak ngan CB.. bajet kete dia sorang jek ada lampu kat depan ke aper nie??!! dia folo punya lar lama.. dari line 1 hingga jadi 2 line balik.. dok folo then main lampu tinggi.. korang tak rasa nak stop kete tepi jalan then campak kayu balak kat van dia tak??

hempuk drebar nie kang!

Naseb baik lar CB amek jalan len beb.. kalo tak sampai ke umah kena folo.. nie nak tanya orang bawa kete2 cenggini.. ini taktik apa nie?? taktik mengorat pantang nampak pempuan bawa kete sorang2 ke aper nie? dulu kat highway utara pon CB kena folo mcm nie.. yang itu lagi lahabau punya drebar sampai leh memotong kete kat tengah2 line.. tunjuk hero! dua orang anak muda bawa laki.. jakun nampak kete pempuan! 

Geram betol lar driver laki tak bertamadun macam tuhhh! nak je ku jerit!

NAK BERLUMBA NGAN AKU PERGI SEPANG LAR BEB! AKU TUNGGU KO SANA! KO BAJET AKU BAWA KETE SLOW KER WEHHHHH~!!!!

okeh.. dah abes entri emo utk mlm nie.. hilang mood nak BW mlm nie.. panas betol~! dah lar malam Jumaat..! apa kena ngan malam Jumaat pon CB tak tahu! hahahahhaa.. ehhhh..apesal kalau Malam Jumaat orang laki dok sengih2.. ingat malam 'istimewa' je ker.. bukan nak ingat baca yasin.. haishhhh~ =_='


3 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Nurul Mazni said...

rempit lagi seeeeraaaaammmmm..
jgnlah kene follow dengan diorang..ngee

b a m b a m ' s said...

@Nurul Mazni
iskkk..sama jek.. 2-2 gerun..2-2 psiko! nyampah tau..huhuhu

Anonymous said...

hi??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...