Bambam's Addicted

Baru saya tahu siapa Dr. Hafiz... Thanks SUNAH!

Orang kata.. 
Malu bertanya sesat jalan.. 
Tak kenal maka tak cinta..
Dari mata jatuh ke Hati..


Okehhh.. Cik Bambam dah merapu.. 

Siapa Dr. Hafiz? Gi ar baca kat belog SUNAH SAKURA nie a.k.a latest skandal ADY BUDIKA skang.. opsssssyyy~! Bergosip lar mak kan.. i tak layan gosip der... i layan FAKTA.. Relationship between sunah and ady???! hehehehehhe.. (adyyy.. aku macam bese ar.. dah dapat 6 sense cerita kauuuuuu..hahahahah).. Siler belanja steambot untuk tutup mulot aku! kah kah kah

Pinjam pic dari belog Sunah
Dr. Hafiz ada jugak follow belog CB.. nampak dia folo.. tapi sebenarnya tak tau saper dia... singgah page beliau macam nampak one of the motivater blogger lar jugak kan.. so just be a silent reader.. Tak tahu lak Abg Ben ada citer pasal dia.. sebab kekadang terlepas gak baca entry Abg Ben.. mana tak terlepas.. sehari berapa entry dia POST! Kekadang lari laju pon semput gak orang nak mengejar kan.. ekkekeke


And ada personal opinion lar.. just OPINION saja okeh.. I have right to speak up kan! :P ada jugak TERBACA entry orang lain pasal benda nie... Kenapa ek... kalau orang femes-femes jadi follower kita baru nak buat entry..??  Kalau orang tuh tak femes apesal kita tak buat entry pernghargaan jugak? Tak adil gak kan kalau pikir2.. Tapi kalau hari2 nak buat entry penghargaan new follower.. mahu fengsan gak kan! tapi baru CB tahu sebabnya skang.. Sebab kekadang kita tak celik mata nak tahu siapa DIA sebenarnya.. teeeheee~!

Footnote: Cik Bambam pon ada blogger pemes jadi follower jugak.. tapi tak pernah buat entry.. sebab semua orang dah kenal dia.. kannnn?? Takpe lar.. nak buat appreciation entry pon okeh gak.. Thanks to Abang Eqbal sebab jadi my follower and rajin tulis komen kat belog nie kekadang.. siap nak main suap2 makan eh abg eq! keekkeke.. and to NurulBadiah Lai.. admiring her~ :P Then Cik Epal dulu pon ada gak drop komen kat belog nie time CB awal2 blogging setahun dulu.. skang dah ilang lak Cik Epal.. hehehehe..

5 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Miss Ran said...

smela..cik epal skejap muncul..pastu hilang mcm bskut...abg eq bz mnjang=P

i suke fakta u tu=) tak main gosip2

Sunah Mohammad said...

Cik Epal tak pernah datang blog saya......T_T

dia datang blog abg Ady je......>_<

pssst, CB, kalo kawan CB tu belanja steambot, ajak saya sekali ye! hahaha~

Sunah Mohammad said...

eh, CB nak tau tak..terfikir jugak tau ape yang CB fikirkan tu..macam nak buat entry setiap kali new follower muncul..perghhhhhh! pengsan!

b a m b a m ' s said...

@Miss Ran
dorang ramai followers.. tuh yang tak sempat singgah semua..heheheh..

gosip x thrill!! hahaha.. :P

b a m b a m ' s said...

@Sunah Mohammad
heheheh.. sabaq nohhh... nnt dia mai.. suh ady cakapkan..hahaha..

jgn wisau.. kalau ady open table.. dia x tinggai sunah punya..ehhehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...