Bambam's Addicted

Apakan daya, aku hanya perkerja makan gaji.. =(

Syok kan kalau ada company sendiri.. syok kan bila kita leh rancang apa yang terbaik untuk company and apa yang terbaik untuk pekerja bawahan kita.. Bertambah syok bila kita tak payah kerja and duduk rumah then just tunggu gaji tiap-tiap bulan masuk..

Tapi apakan daya.. aku hanya makan gaji di sini.. sedih u olls~ Bila majikan kekadang tak amek berat pasal kebajikan perkerja.. yer saya tahu.. company tuh comp apaaakkk ko punyaaa.. tapi ape lar sangat buat amal kebajikan.. ada tangungjawab sosial sket kannnn..


Apa yang terkilan sangat CB sampai buat entry mengadu domba.. sedih lar nak habaq mai.. allowance stayback den dah ditarik balik..huwaaaaaa~ OT dekat comp nie semua telah disekat.. semua gara-gara nak cut cost.. tapi benda-benda cenggini lak dia cut.. entertainment dorang takde lak nak disekat.. sob sob sob.. Bukan gaji sedia ada tak cukup.. So far Alhamdulillah lar cukup..tapi nak jugak duit lebih buat simpanan and backup for emergency kan..

So, lepas nie.. tak leh lar nak stay back smpi kul 8.. kang korang jangan terkejut den jual ikan kek pasar malam nunnn.. tak pon jadi part time cashier dekat TESCO Nilai yang baru dibuka tuhhh..

SEDIHHHHHHH lar nonnnnn

Nak cari keje len lar.. mula nak berubah hati nie..hurmmm..ada saper2 nak offer cik bambam keje takkk??

6 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Makbed said...

ala.. sabo laa.. bule je nak wat part time. tak kawin agi kann?

b a m b a m ' s said...

@Makbed
yelar mak bed..nak kena wat part time..errr..lom kawen laie..kekekek

Anonymous said...

kata nak wat bisnes kat pasar malam..jd x???

b a m b a m ' s said...

@Anonymous
errrkkkk..cik anon mana yg nak jadi share partner den nie??teeheee~

Anonymous said...

LARR...KATA NAK WAT PART TIME..DAH X LEH OT LAGI KAN..HUAHUAHUA

b a m b a m ' s said...

@Anonymous
Ini mesti Kak Nori kannn~!! ahhahahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...