Bambam's Addicted

Tengok cerita anjing tunggu tuan dia yang dah mati kat stesen kete api pon nak nangehhhh~!

Panjang bebenor tajuk teman nak bagi..huhuhu.. ntah lar.. ari nie macam syahdu semacam jek.. hurmmmm.. hari nie macam-macam perasaan..then tadi tengok citer ape tah.. Richard Gere berlakon.. A Dog Story ke aper.. sian anjing tuh..setia tunggu tuan dia..tapi tuan dia dah mati.. dia tunggu kat stesen keteapi tuh ari2..tapi tuan dia x datang..huwaaaaaaaaaaaa~ rasa macammm..rasa...

  • Rasa nak nanges.. tsk tsk tsk..
  • rasa nak meraung pon ada.. tak sama eh macam nak nanges? meraung huduh ckit kot.. =_='
  • Rasa nak gi panjat bukit then nak jerit kuat-kuat..
  • rasa nak pinjam bahu seseorang untuk saya tumpang tersedu..
  • rasa nak sumbody amek kain wipe my tears..
  • rasa nak pergi jauh.. :'(
  • rasa yang semua hiba jek..
  • but in same way.. exciting waiting my new twin nephew yang sampai skang tak lahir2 lagi.. 
kesimpulannya.. cik bambam rasa CB nak piyed lar..huhuhuhu..tuh emosi len macam jek nie.. tulis entry simple macam nie pon dah nanges? bukan PMS ker tuh? =_='



4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

a n a . i z z t y said...

Hachiko : A Dog's Story...mmg sedih giler....tadi pon nak nangisss.... :(

Kifah Afifi said...

Cite nihh mmg best. Thumbs up ! =))

b a m b a m ' s said...

@a n a . i z z t y
hahhh!tuh lar tajuknya..heheheh.. sedih kan.. CB cover jek nak nangeh ari tuh..hehehe

b a m b a m ' s said...

@Kifah Afifi
naseb baik thumbs ada 2 je ek..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...